kiniak7 25.02.06, 12:44 czy wasze dzieci także wybudzają sie np w nocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pdj Re: wybudzanie 25.02.06, 12:53 ja usypiam swoja 9 miesieczna corke ok godz 19.30. po pol godziny snu wybudza sie z placzem tak ze 3 -4 razy Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: wybudzanie 25.02.06, 12:55 Mój syn ma 3,5 m-ca i juz nie budzi się w nocy, karmie go przez sen. Zdarza się, że otworzy oczy, ale szybko zasypia. Ale jak była młodszy, to potrafił o 1 sie obudzic i nie spał godzinę lub dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak7 Re: wybudzanie 25.02.06, 12:57 tylko że moja mała ma 3,5 miesiąca i kładę ja o 19 spać i za godzinę sie budzi później zasypia dopiero o 22 nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: wybudzanie 25.02.06, 13:25 no niestety tak glownie przed wieczornym zasnieciem Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak7 Re: wybudzanie 25.02.06, 19:28 własnie przeczytałam książkeuśnij wreszcie, i sama nie wiem bo moja kruszyna ma problem tylko z zasypianiem, jestem tą nieliczną szczęściarą której dziecko przesypia większość nocy i tak było od początku dodam że karmione piersią Odpowiedz Link Zgłoś
oda100 Re: wybudzanie 25.02.06, 19:44 moj zasypia sam, od pewnego rasu az rwie sie do lozka wieczorem. Wybudza sie w nocy (nie mam na mysli pobudki na karmienie) od 2 do 10 razy, albo ma zamkniete oczy albo otwarte, albo placze, albo steka, albo da sie uspokoic smoczkiem, albo wybudza sie na dobre, itp. Tak bylo od poczatku, ma chyba niespokojny sen, nie wyobrazam sobie ze sa dzieci przesypiajajce noc bez pobudek i nie bola ich zeby, brzuszki, nie miewaja zlych snow itd Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak7 Re: wybudzanie 25.02.06, 19:51 a jednak moja spała nawet 7 godzin teraz coś się jej zmieniło ale i tak 5 godzin spi ciągiem Odpowiedz Link Zgłoś
szelma271 Re: wybudzanie 25.02.06, 19:57 dobrze Cie rozumiem mój pólroczny synek budzi sie w nocy co 2-3 godziny a ostatnio nawet co godzinke, nie otwiera oczu tylko płacze przez, sen już sie zaczęłam martwić, że coś nie tak. Jedeny sposób na uspokojenie to albo wybudzenie i zajęcie czymś innym (ale trudno sie bawić np. o 3 w nocy, albo cycuś (to opcja ulubiona przez Łukaszka). Czasem jestem strasznie już tym zmęczona, tym bardziej że pracuje, ale co zrobić pozdrawiam monia Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: wybudzanie 25.02.06, 20:15 ja w takiej sytuacji daje smoczka no chyba ze rzeczywiscie placze z glodu Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia244 Re: wybudzanie 25.02.06, 21:52 wybudza sie bo spi tylko ze smoczkiem wiec gdy jej wypadnie budzi sie ja jej znow podaje i nadal spi slodko Odpowiedz Link Zgłoś