Dodaj do ulubionych

wybudzanie

25.02.06, 12:44
czy wasze dzieci także wybudzają sie np w nocy
Obserwuj wątek
    • pdj Re: wybudzanie 25.02.06, 12:53
      ja usypiam swoja 9 miesieczna corke ok godz 19.30. po pol godziny snu wybudza
      sie z placzem tak ze 3 -4 razy
      • paskowka1973 Re: wybudzanie 25.02.06, 12:55
        Mój syn ma 3,5 m-ca i juz nie budzi się w nocy, karmie go przez sen. Zdarza
        się, że otworzy oczy, ale szybko zasypia. Ale jak była młodszy, to potrafił o 1
        sie obudzic i nie spał godzinę lub dwie.
        • kiniak7 Re: wybudzanie 25.02.06, 12:57
          tylko że moja mała ma 3,5 miesiąca i kładę ja o 19 spać i za godzinę sie budzi
          później zasypia dopiero o 22 nie wiem dlaczego
    • an_ni Re: wybudzanie 25.02.06, 13:25
      no niestety tak glownie przed wieczornym zasnieciem sad
      • kiniak7 Re: wybudzanie 25.02.06, 19:28
        własnie przeczytałam książkeuśnij wreszcie, i sama nie wiem bo moja kruszyna ma
        problem tylko z zasypianiem, jestem tą nieliczną szczęściarą której dziecko
        przesypia większość nocy i tak było od początku dodam że karmione piersią
        • oda100 Re: wybudzanie 25.02.06, 19:44
          moj zasypia sam, od pewnego rasu az rwie sie do lozka wieczorem. Wybudza sie w
          nocy (nie mam na mysli pobudki na karmienie) od 2 do 10 razy, albo ma zamkniete
          oczy albo otwarte, albo placze, albo steka, albo da sie uspokoic smoczkiem,
          albo wybudza sie na dobre, itp.
          Tak bylo od poczatku, ma chyba niespokojny sen, nie wyobrazam sobie ze sa
          dzieci przesypiajajce noc bez pobudek i nie bola ich zeby, brzuszki, nie
          miewaja zlych snow itd
          • kiniak7 Re: wybudzanie 25.02.06, 19:51

a jednak moja spała nawet 7 godzin teraz coś się jej zmieniło ale i tak 5
            godzin spi ciągiem
          • szelma271 Re: wybudzanie 25.02.06, 19:57
            dobrze Cie rozumiem mój pólroczny synek budzi sie w nocy co 2-3 godziny a
            ostatnio nawet co godzinke, nie otwiera oczu tylko płacze przez, sen już sie
            zaczęłam martwić, że coś nie tak. Jedeny sposób na uspokojenie to albo
            wybudzenie i zajęcie czymś innym (ale trudno sie bawić np. o 3 w nocy, albo
            cycuś (to opcja ulubiona przez Łukaszka). Czasem jestem strasznie już tym
            zmęczona, tym bardziej że pracuje, ale co zrobić

pozdrawiam monia
            • an_ni Re: wybudzanie 25.02.06, 20:15
              ja w takiej sytuacji daje smoczka no chyba ze rzeczywiscie placze z glodu
              • mamusia244 Re: wybudzanie 25.02.06, 21:52
                wybudza sie bo spi tylko ze smoczkiem wiec gdy jej wypadnie budzi sie ja jej
                znow podaje i nadal spi slodko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka