madzia776 11.04.06, 20:16 WITAM NAPISZCIE JAK PODAWAĆ W/W PROSZEK. Z CZYM MOZNA GO ROZPUSZCZAĆ I W JAKICH ILOSCIACH ORAZ JAK CZESTO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: Proszek Troisty 11.04.06, 20:23 To dość stary środek. Na pewno chcesz próbować? Dziś jego zadanie pełnią preparaty z simeticonem i dimeticonem Odpowiedz Link Zgłoś
marra1 Re: Proszek Troisty 11.04.06, 21:22 Czy to ma byc na kolkę? Jesli tak, to ja polecam Espumisan dla niemowląt albo Grip Water Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Proszek Troisty 12.04.06, 08:53 stary, ale jary. U mnie tylko on pomagał, wszelkie simetikony działały tylko przez chwilę a po proszku troistym było pół dnia spokoju i regularne wypróżnienia Na opakowaniu rzeczywiście nie ma instrukcji. Daje się porcję "na czubek noża" czyli "szczyptę" i rozpuszcza się w wodzie. Ja podawałam rozpuszczony w kieliszku, łyżeczką. Nie ma smaku. Można podawać 2-3 razy dziennie. możesz wrzucić go w wyszukiwarkę na tym forum, był już tu parę razy omawiany. Działa odgazowująco, odkwaszająco i lekko przeczyszczająco. Na kolki i takie kolkopodobne dolegliwości, gazy, marudzenie, jęki przez pierwsze 3 miesiące był naprawdę przejedyny Odpowiedz Link Zgłoś