izaw84 25.04.06, 09:54 czy siedzicie z dziecmi przed komputerem razem?moja wiki ma4miesiace Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoszyn Re: komputer 25.04.06, 10:04 Pewnie że tak. czemu nie. co prawda klawiatura i inne przedmioty na biurku są w ogromnym niebezpieczeństwie ale jeśli chodzi Ci o to, ze to może być szkodliwe dla dziecka to myslę ze nie. nasze dzieci to pokolenie telewizji i komputerów - nie uchronimy ich przed tym. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillasky2 Re: komputer 25.04.06, 10:09 Ja takze siedze,jak juz mały nie wytrzymuje w lezaczku obok mnie i wariuje to wtedy go biorę na kolanka i juz jest zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
izaw84 Re: komputer 25.04.06, 10:11 aha to widze ze nie tylko ja biore male do komputera bylam ciekawa czy te fale nie szkodza!w sumie to teraz to wszystko szkodliwe jest Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: komputer 25.04.06, 11:05 jasne, że te fale szkodzą (, zwłaszcza jak dzidziuś siedzi z Wami przed monitorem moja malutka śpi w tym samym pokoju, ale przed ekranem nie siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka6 Re: komputer 25.04.06, 13:17 mój maluch też leży mi na kolanach kiedy coś robię na kompie. Mam wrażenie że lubi ten delikatny poszumek. Czyżby zaszłość z życia płodowego?))) A że szkodzi? Wszysyko szkodzi. Generalnie życie jest bardzo szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
igulinda Re: komputer 25.04.06, 13:25 teraz juz nie siedze bo mi klawisze z klawiatury wyjmuje ale wczesniej jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
sous_sol Re: komputer 25.04.06, 18:00 Pewien naukowiec dziwił się dlaczego dzieci wręcz hipnotycznie wpatruja się w ekrany...jeśli chcecie zobaczyć je oczyma dzieci - zróbcie to przez np. aparat cyfrowy, komórkę. Migające, latające pasy. To nie jest zdrowe dla oczu dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
igulinda Re: komputer 25.04.06, 18:22 pewnie ze nie jest zdrowe, dla nas tez nie tylko dla naszych dzieci...ale czasem sie nie da inaczej napisac postu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: komputer 25.04.06, 20:21 siedzi tylko w momencie jak go wlasnie wylaczam bo sie obudzil i konczy sie moj czas przed komputerem a posty pisze jak spi Odpowiedz Link Zgłoś