jopiec 26.04.06, 16:31 Drogie mamy!Czy któraś z Was mogłaby mi napisać tytuły jakiś czasopism dla mam o dzieciach(niemowlętach)!Oczywiście takie,które polecacie i same chętnie czytacie..Z góry dziękuję za odpowiedzi!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucerka Re: Do mam z Niemiec 26.04.06, 17:48 "Mein Baby" - ta gazete kupilam raz i byla ok. Ale nie wystarczajaca fajna abym ja kupila po raz drugi. Potem mialam w reku taka gazete, ktora mozna dostac bezplatnie w aptekach - i ta byla juz lepsza. Niestety nie pamietam jak sie nazywala. Spytaj w pierwszej lepszej aptece.Obie gazety bez mojej jakiejs szczegolnej rekomendacji - nie znam sie na dziecowych gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
2006m1 Re: Do mam z Niemiec 26.04.06, 19:16 czytalam rowniez<mein baby>ale podzielam zdanie kolezanki. i kupuje sobie w polskim sklepie<dziecko> Odpowiedz Link Zgłoś
aleks32 Re: Do mam z Niemiec 26.04.06, 21:10 Ja chętnie cztam Eltern. Poruszane są zagadnienia z nast. dziedzin: rozwój i wychowanie dziecka, ciąża i poród, rodzina i sposoby spędzania wolnego czasu oraz zdrowie i wellness. Naprawdę fajne i ciekawe czasopismo. Odpowiedz Link Zgłoś