madzia_xx 07.05.06, 21:48 Karmię swoją 3 miesięczną córeczkę butelką, mlekiem Bebiko Omneo 1. Po tym mleku moja córka czasem ulewa a po kilku nawet godzinach ulewa sie jej jakby wodą co to moze byc??Prosze o pomoc w sprawie tej wody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
come_back Re: ulewanie 07.05.06, 22:50 Kasi ulewalo sie okropnie az do roku, a moze chwilke dluzej; teraz ma prawie 14 miesiecy i nic, a nic jej sie nie ulewa, tak jak mowila pediatra- jak reka odjal . Nasza corka tez pila omneo i po nim dostala strasznej alergii- jestesmy od prawie poczatku na b.pepti. Mam nadzieje, ze Twoj Dzieciaszek nie ma alergii i ze to takie fizjologiczne ulewanie. Ma wysypke, albo dziwne kupy, kolki itp. ? Pozdrawiam Aha! U nas ulewanie bylo tak samo jak opisujesz- nawet po kilku godzinach i tez to byla taka "woda" tylko niestety o brzydkim zapachu hafcika Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_xx Re: ulewanie 08.05.06, 09:01 Dziekuje Ci za odpowiedz!! Amelka ma normalne kupki, nie ma wysypki ani kolek wiec chyba nie ma żadnej alergii. Ale ta woda to tez ma zapach hafcika ale to chyba normalne!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
come_back Re: ulewanie 08.05.06, 10:04 Wiec to raczej nie alergia, a raczej niedojrzalosc ukladu pokarmowego; ja sie tym dlugo martwilam, az... samo ptzeszlo. tak jak pisalam Pozdr dla Malej Amelki Odpowiedz Link Zgłoś
pyskulec Re: ulewanie 08.05.06, 10:31 moja córa też ma 3 m-ce i też strasznie ulewa, chociaż było już lepiej. Lekaż mówił, że to normalne i że być może jest przekarmiona. Ja sądze, że to dla tego iż nie ma jeszcze tej zapadki która zamyka żołądek Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_xx Re: ulewanie 08.05.06, 12:23 Dzieki dziewczyny uspokoiłyście mnie, mam nadzieje ze to niedługo przejdzie. Pozdrówka dla Waszych Maleństw Odpowiedz Link Zgłoś