07.05.06, 21:48
Karmię swoją 3 miesięczną córeczkę butelką, mlekiem Bebiko Omneo 1. Po tym
mleku moja córka czasem ulewa a po kilku nawet godzinach ulewa sie jej jakby
wodą co to moze byc??Prosze o pomoc w sprawie tej wody.
Obserwuj wątek
    • come_back Re: ulewanie 07.05.06, 22:50
      Kasi ulewalo sie okropnie az do roku, a moze chwilke dluzej; teraz ma prawie 14
      miesiecy i nic, a nic jej sie nie ulewa, tak jak mowila pediatra- jak reka
      odjal smile.
      Nasza corka tez pila omneo i po nim dostala strasznej alergii- jestesmy od
      prawie poczatku na b.pepti. Mam nadzieje, ze Twoj Dzieciaszek nie ma alergii i
      ze to takie fizjologiczne ulewanie. Ma wysypke, albo dziwne kupy, kolki itp. ?
      Pozdrawiam
      Aha! U nas ulewanie bylo tak samo jak opisujesz- nawet po kilku godzinach i tez
      to byla taka "woda" tylko niestety o brzydkim zapachu hafcika smile
      • madzia_xx Re: ulewanie 08.05.06, 09:01
        Dziekuje Ci za odpowiedz!! Amelka ma normalne kupki, nie ma wysypki ani kolek
        wiec chyba nie ma żadnej alergii. Ale ta woda to tez ma zapach hafcika ale to
        chyba normalne!! Pozdrawiam
        • come_back Re: ulewanie 08.05.06, 10:04
          Wiec to raczej nie alergia, a raczej niedojrzalosc ukladu pokarmowego; ja sie
          tym dlugo martwilam, az... samo ptzeszlo. tak jak pisalam smile
          Pozdr dla Malej Amelki
    • pyskulec Re: ulewanie 08.05.06, 10:31
      moja córa też ma 3 m-ce i też strasznie ulewa, chociaż było już lepiej. Lekaż
      mówił, że to normalne i że być może jest przekarmiona. Ja sądze, że to dla tego
      iż nie ma jeszcze tej zapadki która zamyka żołądek
      • madzia_xx Re: ulewanie 08.05.06, 12:23
        Dzieki dziewczyny uspokoiłyście mnie, mam nadzieje ze to niedługo przejdzie.
        Pozdrówka dla Waszych Maleństw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka