Dodaj do ulubionych

drugie dziecko

27.05.06, 13:57
Właśnie się dowiedziałam, że jestem w ciąży uncertain qrcze, jeszcze jestem w szokju
jakims, nie mam pojęcia, co teraz, pewnie mąż pojedzie do tej Anglii, a ja
zostane sama z synkiem uncertain znajomi nam pomogą, ale ... za szybko tio wszystko,
nei tak mialo byc uncertain
Obserwuj wątek
    • b.bujak Re: drugie dziecko 27.05.06, 14:02
      gratulacje!!!
    • cypek.luty Re: drugie dziecko 27.05.06, 14:08
      A w jakim wieku jest Twoje pierwsze dziecko?? Gratuluję, choc sama ciążowych
      przygód na kilka lat wolałabym uniknąćwink
      • ko_haneczka Re: drugie dziecko 27.05.06, 14:13
        Synek ma 5 miesięcy.
        • dziwna8 Re: drugie dziecko 27.05.06, 14:20
          Witam, a ja Ci troszkę zazdroszczę, bo póki co bezskutecznie staramy się z
          mężem o drugie dziecko i strasznie się zawiedliśmy kiedy dostałam ostatnio
          okres. Tymbardziej że męża siostrze się też teraz udało. Ale nasza córcia ma
          już 19 miesięcy więc rozumiem Twój niepokój. Na pewno wszystko się ułoży i z
          czasem będziesz szczęśliwa z powodu pojawienia się tego maluszka. Dzieci to
          wielki dar... No i jest mnóstwo plusów z tak małej różnicy wieku między
          rodzeństwem. Wiadomo, w każdej sytuacji są plusy i minusy, spróbuj poszukać jak
          najwięcej tych pierwszych... Życzę powodzenia i dużo zdrówka! Pozdrawiam!
    • cynamonka6 Re: drugie dziecko 27.05.06, 17:13
      Kochaneczko, gratuluję! Pewnie niedługo okaże się, że to trojaczki, a do tego
      każde innej rasy!!!big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • pati775 Re: drugie dziecko 27.05.06, 17:58
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=585
    • lilia06 Re: drugie dziecko 27.05.06, 18:48
      zrobilo sie wokol ciebie cicho wiec czas na nowa historie! ciekawe co bedzie
      dalej, z niecierpliwoscia czekam na kolejny odcinek gwiazdo!
      • efka42 Re: drugie dziecko 27.05.06, 19:08
        no wlasnie lilio- i ja czekam, bo tez mysle ze to kolejna sciema.
        • pati775 Re: drugie dziecko 27.05.06, 20:08
          co wiecej Gwiazda bedzie teraz gwiazdorzyc na obydwoch forach smile
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=585 - ze tez ciezarne nie wiedza co je
          czeka smile
          • martajoanna1 dziewczyny po co jej odpisujecie? 27.05.06, 21:15
            Co ostatnio czytam dziwny post, to potem okazuje się, że autorem była ......
            gwiazda kohaneczka, coraz to nowe dziwne historie wymyśla. Może jak przestaniemy
            jej odpisywać to da sobie spokój, bo to co wypisuje to woła o pomstę do nieba.
    • asia0212 Re: drugie dziecko 27.05.06, 21:23
      Dziewczyna się nudzi i szuka zajęcia.Nie dajcie się w to wkręcić!MILCZCIE.
      • anetakor gwiazda forum powraca 27.05.06, 21:38
        • nika_2006 hehe ale debilizm :) 27.05.06, 21:41

• majan2 tez mysle,ze to sciema 27.05.06, 21:54
          • stokrotka2000 Re: hehe ale debilizm :) 27.05.06, 22:01
            OD DZISIAJ NIE REAGUJEMY NA JEJ WĄTKI!!!
            TELENOWELA KO_HANECZKI - PRAWDZIWY TASIEMIEC!!
            MOZE SIE JEJ ZNUDZI, JAK NIE BEDZIE MIAŁA WIERNYCH CZYTELNICZEK, BO POKI CO, TO
            CHYBA MA DOBRA ZABAWE Z NAS.

Z DRUGIEJ STRONY, TO MA BABA PSYCHE, LUDZIE JEJ PLUJA A ONA MYŚLI, ŻE DESZCZ
            PADA....
    • apples ale o co chodzi??? dawno mnie nie było 27.05.06, 22:30
      Czemu tak pojechałyście po dziewczynie? Ten wątek wygląda na normalny.

ko_haneczko - gratulacje ogromne! nie przejmuj się, tylko ciesz, dziecko to
      dar smile
      • efka42 do apples 27.05.06, 22:37
        wejdz w wyszukiwarke i znajdz sobie watki kohaneczki- sama ocenisz
        • apples Re: do apples 27.05.06, 22:45
          Hehe, właśnie czytam, bujną ma laska wyobraznię smile Chociaż w takim razie ten
          post o dziecku już nie taki sensacyjny jak rosołki dawane dziecku w 4 mcu czy
          bicie wink hehe.
          • efka42 Re: do apples 27.05.06, 22:54
            Pewnie pomyslala, ze na nic bardzo kontrowersyjnego juz nas nie nabierze
            • apples Re: do apples 28.05.06, 10:04
              Hehe, chyba już Was nie nabierze nawet na coś mało kontrowersyjnego wink
              Poczytałam sobie wczoraj ciekawą lekture, swoją drogą fajne czasem coś takiego,
              hihi wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka