ko_haneczka 27.05.06, 13:57 Właśnie się dowiedziałam, że jestem w ciąży qrcze, jeszcze jestem w szokju jakims, nie mam pojęcia, co teraz, pewnie mąż pojedzie do tej Anglii, a ja zostane sama z synkiem znajomi nam pomogą, ale ... za szybko tio wszystko, nei tak mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cypek.luty Re: drugie dziecko 27.05.06, 14:08 A w jakim wieku jest Twoje pierwsze dziecko?? Gratuluję, choc sama ciążowych przygód na kilka lat wolałabym uniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
dziwna8 Re: drugie dziecko 27.05.06, 14:20 Witam, a ja Ci troszkę zazdroszczę, bo póki co bezskutecznie staramy się z mężem o drugie dziecko i strasznie się zawiedliśmy kiedy dostałam ostatnio okres. Tymbardziej że męża siostrze się też teraz udało. Ale nasza córcia ma już 19 miesięcy więc rozumiem Twój niepokój. Na pewno wszystko się ułoży i z czasem będziesz szczęśliwa z powodu pojawienia się tego maluszka. Dzieci to wielki dar... No i jest mnóstwo plusów z tak małej różnicy wieku między rodzeństwem. Wiadomo, w każdej sytuacji są plusy i minusy, spróbuj poszukać jak najwięcej tych pierwszych... Życzę powodzenia i dużo zdrówka! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka6 Re: drugie dziecko 27.05.06, 17:13 Kochaneczko, gratuluję! Pewnie niedługo okaże się, że to trojaczki, a do tego każde innej rasy!!!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: drugie dziecko 27.05.06, 17:58 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=585 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia06 Re: drugie dziecko 27.05.06, 18:48 zrobilo sie wokol ciebie cicho wiec czas na nowa historie! ciekawe co bedzie dalej, z niecierpliwoscia czekam na kolejny odcinek gwiazdo! Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 Re: drugie dziecko 27.05.06, 19:08 no wlasnie lilio- i ja czekam, bo tez mysle ze to kolejna sciema. Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: drugie dziecko 27.05.06, 20:08 co wiecej Gwiazda bedzie teraz gwiazdorzyc na obydwoch forach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=585 - ze tez ciezarne nie wiedza co je czeka Odpowiedz Link Zgłoś
martajoanna1 dziewczyny po co jej odpisujecie? 27.05.06, 21:15 Co ostatnio czytam dziwny post, to potem okazuje się, że autorem była ...... gwiazda kohaneczka, coraz to nowe dziwne historie wymyśla. Może jak przestaniemy jej odpisywać to da sobie spokój, bo to co wypisuje to woła o pomstę do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
asia0212 Re: drugie dziecko 27.05.06, 21:23 Dziewczyna się nudzi i szuka zajęcia.Nie dajcie się w to wkręcić!MILCZCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka2000 Re: hehe ale debilizm :) 27.05.06, 22:01 OD DZISIAJ NIE REAGUJEMY NA JEJ WĄTKI!!! TELENOWELA KO_HANECZKI - PRAWDZIWY TASIEMIEC!! MOZE SIE JEJ ZNUDZI, JAK NIE BEDZIE MIAŁA WIERNYCH CZYTELNICZEK, BO POKI CO, TO CHYBA MA DOBRA ZABAWE Z NAS. Z DRUGIEJ STRONY, TO MA BABA PSYCHE, LUDZIE JEJ PLUJA A ONA MYŚLI, ŻE DESZCZ PADA.... Odpowiedz Link Zgłoś
apples ale o co chodzi??? dawno mnie nie było 27.05.06, 22:30 Czemu tak pojechałyście po dziewczynie? Ten wątek wygląda na normalny. ko_haneczko - gratulacje ogromne! nie przejmuj się, tylko ciesz, dziecko to dar Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 do apples 27.05.06, 22:37 wejdz w wyszukiwarke i znajdz sobie watki kohaneczki- sama ocenisz Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: do apples 27.05.06, 22:45 Hehe, właśnie czytam, bujną ma laska wyobraznię Chociaż w takim razie ten post o dziecku już nie taki sensacyjny jak rosołki dawane dziecku w 4 mcu czy bicie hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 Re: do apples 27.05.06, 22:54 Pewnie pomyslala, ze na nic bardzo kontrowersyjnego juz nas nie nabierze Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: do apples 28.05.06, 10:04 Hehe, chyba już Was nie nabierze nawet na coś mało kontrowersyjnego Poczytałam sobie wczoraj ciekawą lekture, swoją drogą fajne czasem coś takiego, hihi Odpowiedz Link Zgłoś