kasia_sp 28.05.06, 19:49 czy mając matę edukacyjną jest sens kupować leżaczek ?? czy fukcjonalność tych obu rzeczy jest na tyle różna że warto?? jakie są wasze doświadczenia ?? doradźcie proszę!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patipomoz Re: dylemat .... 28.05.06, 20:10 ja mam obie rzeczy i uważam, że warto. to są dwie różne atrakcje dla dziecka. mój synek na leżąco szybko się nudzi więc na macie też długo leżeć nie chce. a leżaczek kocha. poza tym leżaczek jest "mobilny", gdy chcę, żeby mały był ze mną zabieram go w leżaczku do kuchni, czy do drugiego pokoju. z leżaczka dziecko może lepiej obserwować świat. zabieram go też czasem do ogrodu i ogólnie bez leżaczka nie wyobrażam sobie życia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sp Re: dylemat .... 28.05.06, 20:16 dzięki patipomoz! a napisz jeszcze prosze jaki masz leżaczek ?? i czemu jest godny polecenia?? pozostale e-mamy, prosze o to samo!!))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patipomoz Re: dylemat .... 28.05.06, 20:24 ja mam leżaczek bujaczek Fisher Price kupiony na Allegro. już się rozpisywałam o tym cudzie. przede wszystkim się super buja, mój synek potrafi bujać się w nim sam i ma pałąk z wiszącymi zabawkami, które mój synek uwielbia. ciągnie za krowę a ona gra. poza tm ma wibracje, które małego usypiały gdy był malutki i jest do 18 kg, można go przerobić na krzesełko. Odpowiedz Link Zgłoś
belcia1 Re: dylemat .... 31.05.06, 21:20 Do którego miesiąca używa się takiego leżaczka? Ja mam pięciomiesięczne dziecko i nie wiem, czy jeszcze się opłaca kupować leżaczek??? Trochę żałuję ,że wcześniej go nie kupiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: dylemat .... 31.05.06, 22:28 Ja kupiłam jak mała miała 4 miesiące a siedziła w nim do 8 miesiąca a potem się wykręcała i chciała raczkować Odpowiedz Link Zgłoś