Dodaj do ulubionych

drewex czy klupś

31.05.06, 19:31
co sądzicie ołóżeczkach tych firm? A może polecicie jakąś inną w podobnej
cenie (ok 300 zł.)
Obserwuj wątek
    • maartha Re: drewex czy klupś 31.05.06, 20:16
      klupś mamy i nie nażekamy wink
      • mmala6 Re: drewex czy klupś 31.05.06, 20:20
        Drewex njazwyklejszy za 120 zl od prawie 1,5 roku i jest super.
    • ewatas Re: drewex czy klupś 31.05.06, 21:14
      mamy drewex, taki z szufladą (chyba model Kubuś) jest bardzo ok, szuflada
      szalenie potrzebna i funkcjonalna, szczególnie na zbyt duże lub już za małe
      ciuszki. Polecam
      • ania.gruba Re: drewex czy klupś 31.05.06, 22:05
        Mam Klupsia "Ewelinę", z zakrywaną szufladą (zwróć na to uwagę, żeby zawartośc
        się nie kurzyła, w podobnych modelach drewexu chyba nie ma tego patentu) i
        wyjmowanymi szczebelkami, trzy poziomy dna, cena ok. 250 zł.
    • kinia117 Re: drewex czy klupś 31.05.06, 22:19
      ja niestety w przeciwienstwie do dziewczyn nie polecam szczegolnie drewexu.
      Mamy łózeczko oscar bardzo ladnie wygladajace cena jakos ponad 400 zł wiec nie
      najtansze a jednak nawet jak sie opre o nie to tak trzeszczy jak niezbyt drogie
      meble. Wiem ze niby nie wolno nie wiadomo czego sie spodziewac po zwyklych
      łóżeczkach. Ale jak sie dzidzius urodził przez pewien czas mieliśmy kołyskę
      zakupioną w sklepie mothercare i jakościowo bez porównania. Jednakże kołyska
      kosztowała 600 zł a łóżeczka pewno jeszcze droższe i już mi szkoda było wydawać
      tyle pieniążków. Ja osobiście jezeli drewex to polecałabym łóżeczka takie
      droższe około 600 zł nie pamiętam nazw modeli chyba jkiś napoleon te które są
      wykonane w większej cześci z drewna. Sprawdzałam w sklepie i widzę że tak nei
      trzeszczą. Jak sobie pomyśle ze niedlugo malec zacznie trząść szzebelkami to aż
      się boję. I znów wyraże swoje zdanie na temat szuflady. Też uważam że trefny
      towar. Trzeba wysunąć całą zeby coś do niej włożyć wyjąć więc niezbyt
      praktyczna. Ale być moze dzieciak będzie miał frajdę jak bedzie wiekszy i mu
      wysunę szufladę pełną zabawek, wiem tylko że teraz bym kupiła bez szuflady a
      zaoszczędzone pieniązki przeznaczyła na droższy model łóżeczka. Uff rozpisałam
      się ale to dlatego ze bylam bardzo niezdowolona z łóżeczka zwłaszcza na tle
      kołyski
      • tina1234 Re: drewex czy klupś 31.05.06, 22:32
        My mamy firmy Stopłyt z szufladą. Kosztowało jakieś 220zł. Myśleliśmy też
        właśnie o Klupsiu lub Drewexie, ale to wydało nam się bardziej stabilne.smile
    • mart44 Re: drewex czy klupś 31.05.06, 22:35
      Nie wiem na czym najbardziej Ci zależy - żeby było nie droższe niż 300zł czy nie
      tańsze...?wink
      Wg mnie wszelkie łóżeczka sosnowe są do kitu - słabe i brzydkie. Malowanie
      farbką nie wystarczy, żeby przykryć słoje. No i niestety, sosna nie wytrzymuje
      zbyt długo. DLatego obie podane przez Ciebie firmy u mnie odpadają. Mam łóżeczko
      z Ikei - bukowe, bardzo dobrej jakości, polecam. Ja mam to najprostsze za 100zł,
      ale można znaleźć bardziej "odlotowe" w wyższych cenach. Z innych firm - bukowe
      łóżeczka produkuje też firma Gluck, ale tych łóżeczek nie znam.
    • fastrygowana Re: drewex czy klupś 01.06.06, 00:42
      dziękuję za wszystkie rady pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka