Dodaj do ulubionych

ciąża z 3 msc synkiem

29.06.06, 15:18
ktoś może tak miał-boje się strasznie-zapewne jestem w 2 msc ciąży-ale mam
zrosty po cc i wogóle nieciekawą morfologie plus hormony więc lekarze
przebąkują coś o zabiegu sad((
Obserwuj wątek
    • jbasko Re: ciąża z 3 msc synkiem 29.06.06, 16:25
      Boze, na zabieg się nigdy nie gódź, pózniej bedziesz załowac, moze teraz ta
      sytuacja Cię przerasta ale kiedyś nie będziesz załować, jakby co pisz na priv
      • kamienna5 Re: ciąża z 3 msc synkiem 29.06.06, 16:59
        Popieram wypowiedź oprzedniczki.
        Wiem, że może CI być cięzko. Ja stosuję metdy NPR i też nie wiem, czy nie okaże
        się za chwile, że jestem znowu w ciąży (po porodzie trudniej wyznaczyć czas
        płodny i niepłodny), ale wierzę, że nawet jeśli zajdę w ciążę to to dzieciątko
        będzie dane w odpowiednim monencie.
        • mamakrzysia4 Re: ciąża z 3 msc synkiem 29.06.06, 17:28
          oczywiście nie chce zabiegu-ale lekarka twierdzi że mam w bardzo złym stanie
          macice i może dojść do poważnych pęknięć
          • ma.pi Re: ciąża z 3 msc synkiem 29.06.06, 17:37
            mamakrzysia4 napisała:

> oczywiście nie chce zabiegu-ale lekarka twierdzi że mam w bardzo złym stanie
            > macice i może dojść do poważnych pęknięć

To w takim wypadku powinna Cie chyba skontaktowac ze specjalista, a nie
            proponowac zabieg.

Pozdr.
          • 5_monika Re: ciąża z 3 msc synkiem 29.06.06, 17:44
            to idź na konsultację do innego lekarza
            • sabko Re: ciąża z 3 msc synkiem 29.06.06, 18:20
              idź koniecznie do innego lekarza, staraj się utrzymać ciążę ale pomiętaj też że
              masz male dziecko które bardzo cię potrzebuje więc niech ci dokładnie wyjaśnią
              czym może grozić takie pęknięcie macicy i czy oczywiście naprawdę może ci coś
              takiego się przytrafić ( może pierwszy lekarz niepotrzebnie cię straszy).
              Napewno ciężka decyzja przed tobą.trzymam kciuki aby wszystko dobrze się
              zakończyło i abyś już niedługo byłą szczęśliwą podwójną mamusią.
    • kotosz Re: ciąża z 3 msc synkiem 29.06.06, 18:27
      Witaj!
      Tez jestem po cesarce. Tez mam 3 miesiecznego synka. Wiem, czym może grozić tak
      szybka druga ciąża. Mój Mąż jest lekarzem i dużo rozmawiamy na ten temat, bo
      chcemy mieć więcej dzieci. Teoria mówi, że macica i powłoki brzuszne muszą się
      zregenerować, oczywiste, że do tego konieczny jest odstep pomiędzy ciążami
      (przynajmniej roczny). Pozostałości po cesarce to nie tylko blizna na brzuchu
      jak niektórzy twierdzą!Tutaj występuje także ingerencja w narządy wewn.
      Moja poprzedniczka dobrze napisała, że jestes potrzebna synkowi. Najlepszym
      wyjściem jest chyba faktycznie konsultacja z innym specjalistą, omówienie
      wszystkich za i przecie, dokładne sprawdzenie stanu Twojego zdrowia i podjęcie
      mądrej decyzji
      • mamakrzysia4 dzięki Dziewczyny :))) 29.06.06, 19:17

• paulapom Re: dzięki Dziewczyny :))) 29.06.06, 20:41
          trzymaj sie i mam nadzieje że jakiś mądry lekarz sie tobą zajmiesmile) Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka