asia-24 06.07.06, 10:47 Co to może być ,że moja Wiktoria codzień po przebudzeniu sobie pokasłuje.A poem w ciągu dnia nic a nic.Trwa to minute moze dwie.Też wasze bąble tak mają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlota123 Re: Poranny kaszel. 06.07.06, 11:04 Moja tez tak ma i jeszcze harczy z noska. Ktoś mi powiedział ze to suchego powietrze w pomieszczeniu. Ale czekam może ktoś wie cos wiecej pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
goska2771 Re: Poranny kaszel. 06.07.06, 12:05 Zadnych rad nie dam,ale pociesze,ze u mnie tez tak jest.Poza tym w ciagu dnia maly zakrztusi sie jeszcze kilka razy slina.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka81 Re: Poranny kaszel. 06.07.06, 13:47 Mój maluszek też kaszle po nocy. Ale synek ma refluks dawno już stwierdzony i ciągle leczony a poranny kaszel jest jednym z jego objawów. Tak mi to wytłumaczył gastrolog. Czy tak jest w Waszym przypadku nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piegusie my tez 06.07.06, 14:21 maly (3 mce) tez czesto pokasłuje, położna stwierdzila , że to sapka czyli nalot na podniebieniu malucha od mamusinego mleczka. A i charczal i charczy czasem, pomaga troche sterimar, aplikuje, potem maly lezy na pleckach ok 15 min, a potem ciagne frida. Odpowiedz Link Zgłoś