maria-52 13.07.06, 12:01 polecacie je mozna nimi podcierac pupcię dzidzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babula2004 Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 12:03 tak ja polecam ale używam tylko tych Sensitive i sa naprawdę dobre, no i w porównaniu z innymi tańsze. b. Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 12:07 Ja używalam ich ale wkurzało mnie to że się źle wyjmują z paczki - uważam też że są za suche. Teraz używam Baby dream z Rossmana i jestem b.zadowolona a są jeszcze tańsze. Mają fakturę więc dobrze zbierają kupkę. Odpowiedz Link Zgłoś
girka9 Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 12:08 ja polecam Dada z biedronki.Są naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiekbia Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 12:13 dla mnie dzidziś za intensywnie "pachnie" tanią wodą kolońską , a po dada z biedrony dostał krostek . Ja najbardziej lubię pampersy ale nie lubię ich ceny. a z tańszych testujemy delfiny- belli i chyba są ok Odpowiedz Link Zgłoś
justynaw75 Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 15:26 Używałam chusteczek dzidziuś i zgadzam się ze zbyt intensywnie pachną a poza tym opakowanie rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia.obecnie używam Dada sensitiv i są ok Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 12:22 Dzidziusie są super. Chwalę sobie też biedronkowe dada. Największy niewypał jaki przywiozła mi koleżanka, to chusteczki z lider price - odnosiło się wrażenie, że są z nylonu [te dostałam jakieś 4 lata temu, to nie wiem czy coś się nie zmieniło na lepsze]. Odpowiedz Link Zgłoś
skimag1 Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 12:30 Dzidziuś sensitive są idealne! Odpowiedz Link Zgłoś
gerandia Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 12:40 A JA UZYWAM BAMBINO I UWAZAM ZE SA NAJLEPSZE Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczka1 Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 13:26 My też używamy Bambino, polecam, jak kupiłam jedną paczkę Sensitive i jedną zwykłą Cleanica, to miałam wrażenie, że nie można nimi dobrze wytrzeć pupy bo są za suche, a do tego nie wyjmują się dobrze z pudełka. Odpowiedz Link Zgłoś
betulinka Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 14:58 Kupilismy raz i nie bylam zbyt szczesliwa-strasznie ciezko wyciagalo sie je z paczki pojedynczo.Od poczatku trzymam sie Pampers.Dobrze pachna i nie uczulily nas nigdy.Niestety sa drozsze-72 sztuki (paczka) okolo 7,50 w duzych marketach.Podobno warte uwagi sa tez te Rossmanowskie,ale nie probowalismy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 15:05 Używałam Dzidziuś Sensitive (bo te zwykłe, niebieskie były wg. mnie za suche) i było ok, poza tym, że wyłazi na raz po 3 chusteczki i zamykanie się odkleja, co powoduje wysychanie chusteczek w paczce. Natomiast polecam mycie pupy płatkami do demakijażu i zwykłą ciepłą wodą. Najtańsze i najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 15:09 Te z rossmana duzo lepsze i jeszcze tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
vharia zdecydowanie TAK 13.07.06, 15:30 mojemu synowi na samym początku (miał 10 dni) pupa obtarła się ą-ę-chustkami- Pampersa a Dzidziusiami ją wyleczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: Polecacie Chusteczki nawilżane Dzidziuś? 13.07.06, 18:59 Witam! Praktycznie chyba każde próbowałam, bo chciałam dopasować jak najlepsze.Szczerze z Dzidziusia nie byłam zadowolona, faktycznie źle sie je wyciąga z opakowania i są słabo nawilżone.Wolę dołożyć i kupić pampers sensitive one naprawde zawierają dużo wilgoci, praktycznie zużywam ich mniej na dzień jakbym miała dzidziusia.A w supermarketach, jak sie kupi w czteropaku to wcale tak drogo nie wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Zdecydowanie NIE!!! 13.07.06, 19:04 kupiłam 3 paczki podwójne bo były w promocji nie dość że śmierdzą to mała uczulenia dostała Odpowiedz Link Zgłoś