kgoede 14.07.06, 11:50 witam! dla tych mam, które czytaly "język niemowlat" tacy hogg i nie tylko mam informacje , ze w poniedzialki na TVP2 o godzinie 19 jest emitowany serial na podstawie tej ksiazki z udzialem tracy hogg. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnoludekw Re: zaklinaczka dzieci 14.07.06, 12:09 Ale wybrali godzine na nadawanie tego programu Wydaje mi sie że o tej porze każda mama ma swój własny program My starujemy do kąpieli o tej porze Coś trzeba będzie wymyśleć żeby obejrzeć dzięki za info bo ja generalnie mam tv wyłączone przez cały dzień więc niewiem co nadają Odpowiedz Link Zgłoś
kgoede Re: zaklinaczka dzieci 14.07.06, 12:31 ja sie o tym serialu dowiedzialam przypadkowo przegladajac program tv w onecie szkoda ze trwa tylko pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
iws Re: zaklinaczka dzieci 14.07.06, 18:46 czy to powtórka tego serialu, który był emitowany w soboty około 13? Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka6 Re: zaklinaczka dzieci 14.07.06, 20:26 Nie to raczej dalszy ciąg, bo tamte odcinki jakoś zostaly przerwane jak rozpoczęły się mistrzostwa w piłce nożnej. Zdążyli wyemitowac może 8 a teraz jest 12 w najbliższy poniedz. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: zaklinaczka dzieci 15.07.06, 00:00 Tracy "Treserka" Hogg - nie polecam książki, i wiele matek juz się na niej "przejechało", jej metody nie sprawdzają się w praktyce, chociaż teoria, nie powiem, brzmi zachęcająco. A ile stresu mnie kosztowało, a córkę łez, żeby do tego wniosku dojść... Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: zaklinaczka dzieci 15.07.06, 10:56 A u nas metody Tracy w większości same się wprowadziły z biegiem czasu, bez wysiłku i łez. Nie nazwałabym jej treserką, bez przesady. Podkreśla indywidualne podejście do dziecka, obserwację i szacunek dla malucha. Każdy robi jak uważa, jednym Tracy pasi a innym nie. Nam na początku nie, a teraz juz tak Odpowiedz Link Zgłoś
asiula.b Re: zaklinaczka dzieci 15.07.06, 11:15 Ja z kolei serdecznie książkę i serial polecam. Nie będę polemizować ale akurat określenie "treserka" jest bardzo nietrafne i krzywdzące. Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: zaklinaczka dzieci 15.07.06, 11:26 Mam pytanie: czy opłaca mi się kupic "język niemowląt" skoro moja córka kończy za 2 tyg rok? czy raczej powinnam już kupic "język dwulatka"? Odpowiedz Link Zgłoś
kanagata Re: zaklinaczka dzieci 15.07.06, 16:09 moim zdaniem nie warto: w pierwszej ksiazce T. Hogg koncentruje sie bardziej na mlodszych dzieciach. polecam za to strone www.babywhisperer.com jesli mowisz po angielsku: duzo informacji, mozna porozmawiac z innymi mamami dzieci w bardzo roznym wieku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś