halinka20 21.07.06, 22:46 czym kierujecie się przy wyrzucaniu wątków z forum??? moj wątek został usunięty, natomiast trzy inne watki na ten sam temat są dalej na forum ??? może jakieś uprzedzenia??? lub wolny wybór prowadzących ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: pytanie do nadzoru 21.07.06, 23:12 Idź się prześpij, bo już na oczy ci pada, twój watek jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=45647350 Na pierwszej stronie forum, 15 postów od góry w chwili gdy zakładałaś wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: pytanie do nadzoru 22.07.06, 00:21 Szkoda ze nie został usunięty, bo to nie miejsce na takie sprawy. Kazde dziecko kiedys kończy rok i po co to pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: pytanie do nadzoru 22.07.06, 00:39 ej, nie tak ostro !! a jak moja Mała skończy roczek, to też napiszę taki post z tej radosnej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pytanie do nadzoru 22.07.06, 15:36 podobnie jak kazde dziecko je mleko, a potem pokarmy stale,robi roznokolorowe kupy, ma problemy z samodzielnym zasypianiem, za krotko-za dlugo spi, za malo-za duzo wazy, ma goraczke, zabkuje, boli je brzuszek....po co o tym pisac, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
halinka20 Re: pytanie do nadzoru 22.07.06, 15:20 Witam wszystkich!! Do większości mam, które się wypowiedziały, a w szczególności do miki, nie o tym wątkek mi chodziło, z moimi oczami wszystko jest w porządku ) bedę się szczyciła tym, że moje dziecko skończyło roczek i bedę się cieszyła i tą radością dzieliła z emamami , a dla mnie osobiście osoba, która nie rozumie tej radości jest całkowiecie pozbawiona uczuć wyższych lub po prostu nie jest mamą i nigdy tego nie przeżywała. A tak wogóle to pozdrawiam wszystkie emamy i ich maluszki ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_0n0 Re: pytanie do nadzoru 22.07.06, 21:14 I tak trzymac halinka. wszystkiego najlepszego dla dzieciaczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: pytanie do nadzoru 23.07.06, 00:55 Halinko, a o jaki wątek, o czym on był? Kiedy napisany? Gdybyś zadała sobie trud, wiedziałabyś, ze wątki przenoszone są anonsowane w odpowiednim poście (zlinkowanym u góry) i że nie było nowych przenosin od ponad 2 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś