gosiunia333 Re: problem z "uchem" 24.07.06, 11:44 za szybko nacisnelam enter, Witam wszystkie Mamusie, mam 2 i pol miesiecznego Synusia i mam problem z jego uchem a dokladnie z czyms co dzieje sie za nim, codziennie zbiera mu sie tam jakby miodzik z ucha i tworzy sie taka skorupa, coziennie mu to czyszcze i nie widac po tym sladu az do dnia nastepnego, czy ktoras z Was miala podobny problem i udalo jej sie to zwalczyc, prosze o rady ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziutka11 Re: problem z "uchem" 24.07.06, 12:17 Miałyśmy to samo. córcia miała taką skorupkę na uchem codziennie, troszkę nieprzyjemnie nawet to pachniało. Zaczęłam myć to normalnie w kąpieli i jeszce raz rano, zawsze nawilżając oliwką. moim zdaniem to schodziła skórka, a za uchami jest mało miejsca, do tego pot, i powstaje takie cóś. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia333 Re: problem z "uchem" 24.07.06, 12:22 a po jakim czasie ustapilo? ja juz walcze chyba z miesiac, tez podczas kapieli przemywam, a tak czyszcze tym wacikiem co do pepka ze spirytusem, a pozniej samruje kremem, zeby bylo nawilzone Odpowiedz Link Zgłoś
didi.00 Re: problem z "uchem" 24.07.06, 15:04 Niedawno pytałam o to samo. Zaczęłam myć i smarować maścią witaminową. Zeszło po kilku dniach. Odpowiedz Link Zgłoś