Dodaj do ulubionych

Nie chce jeść !!!!!! 3 mc

28.07.06, 12:54
Cześć moja Mała od wczoraj prawie nic nie je.Jak wieczorem próbowałam Ją nakarmić to tak zwymiotowała że miałam całe mokre łóżko było tego chyba ze 2 szklanki!!!Potem usnęła ok 22 w nocy o 3 zjadła potem o 5 i o 7 a teraz już nic!!!A to przecież już 6 godzin!Odpycha pierś i bardzo płacze.Natomiast jak podaję Jej herbatkę to pije bardzo chętnie(Hipp).Może to przez te upały tak się zachowuje?Gorączki nie ma,ale nie wiem ile tak mogę Ją trzymać na tej herbatce?Błagam napiszcie coś bo zaczynam się niepokoić
Obserwuj wątek
    • aga55jaga Re: Nie chce jeść !!!!!! 3 mc 28.07.06, 13:06
      zajrzyj do buźki córci czy nie ma tam jakiś pryszczy, ropni itp. Obejrzyj też
      dziąsła. Jednak ja poszłabym z córką do lekarza. Dziecko powinno jeść
      • magadan1 Re: Nie chce jeść !!!!!! 3 mc 28.07.06, 13:16
        buźka czysta i nawet sprawdzałam łyżeczką czy ząbków nie słychać ale nicsad
    • sja75 Re: Nie chce jeść !!!!!! 3 mc 28.07.06, 13:32
      chyba ten upał....dobrze ze pije -podawaj jej jak najcześciej w tym tez sama
      wode.a na wszelki wypadek poradź sie lekarza
    • zabkab Re: Nie chce jeść !!!!!! 3 mc 28.07.06, 20:50
      Mam córeczkę prawie 4 miesięczną i dokładnie ten sam problem. Rano byłam na
      skraju załamania nerwowego. Po całej nocy mała wypiła dosłownie 3 łyki z piersi.
      Nie martw się. Rozmawiałam dziś z lekarzem pediatrą, której bardzo ufam.
      Niektóre dzieci w taki upał odmawiają jedzenia natomiast koniecznie je trzeba
      przepajać najlepiej czystą wodą. Sprawdzaj czy malutka nie ma suchych usteczek i
      gęstej sliny. Koniecznie wtedy podaj wodę. Lekarka twierdzi, że nie prawdą jest
      że cyc zastępuje picie - nie w takie upały. Ta temperatura utrzymuje sie juz
      ponad miesiąc. Jak się ochłodzi malutka odrobi zaległości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka