mama1_24 03.08.06, 18:37 drogie mamy czy wiecie moze jaka jest rozniaca miedzy pieluszkami huggies soft&dry a super flex, bo ostatnio mialam te pierwsze i koszmar, przeciekaly, zwijaly sie i pupa po nich odparzona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlodziutka11 Re: pieluszki 03.08.06, 20:43 To tak jakbyś porównała malucha z ferrari. Super flex mają szerokie miękkie rzepy(- soft&dry plastikowe i twarde i cienkie) lepszy wkład chłonny, ściągacz z tyłu pieluchy są dość wąskie tak jak i te pierwsze ale nic się z nich nie wydostaje. Wg mnie dużo lepsze od pampersów, ale grubsze więc w upały w dzień urzywamy pampków ale na noc obowiązkowo huggies bo nic innego nie wytrzymuje nad ranem Odpowiedz Link Zgłoś
ahoff Re: pieluszki 04.08.06, 14:19 ja po raz pierwszy kupilam huggiesy kilka dni temu, te flex - rewelacja. Wczesniej uzywalam pampersow. Teraz robie to na zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś
patylda Re: pieluszki 04.08.06, 15:36 Ja dostałam huggiesy od koleżanki, ale sama używałąm pampersó i uważam, że H są do niczego. Są zawsze mokre i wszystko się wylewa. Pampersy są suche, nawet jak przez noc całe napompują się siuśkami, dokładnie tak jak w reklamie. Nawet Rossmany, których czasem używam są lepsze od H. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: pieluszki 04.08.06, 15:47 U nas Huggies soft&dry były jedynym wyjściem - jako jedyne nie alergizowały i nie odparzały tyłka ) - każde dziecko reaguje inaczej )) Odpowiedz Link Zgłoś
kaskrzyk Re: pieluszki 04.08.06, 15:56 ja tez uzywałam H ale niestety musze przejsc na pampersy. Synus po H gdy oddaje mocz ma takie cos w rodzaju kryształków moczu, nie wiem jak to nazwac, w dotyku przypomina galaretke, po pampersach NIC TKIWGO SIE NIE POJAWIA Odpowiedz Link Zgłoś