ika92 09.09.06, 21:47 które kropelki są skuteczniejsze na kolkę? Nie wiem które kupić dla mojej miesięcznej córeczki. Będę wdzięczna za odpowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mik222 Re: Sab simplex czy esputikon - co lepsze? 10.09.06, 08:50 ja podaje esputicon w połączeniu z woda koperkowa gripe water i czopki na noc viburcon n i jest dobrze myślę że krople maja te same działannie dołacz to co mi poleciła pediatra i powinno byc ok.moja córka ma 5 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
maja305 Re: Sab simplex czy esputikon - co lepsze? 10.09.06, 10:59 Nam pomógł tylko sab-simplex-ale trzeba go stosować regularnie.Ja dawałam 5x na dobe, później tylko przez snem.Esputikon nic nie pomógł mimo,że był podawany cały m-c-chyba powinien zacząć działać-a nie zaczął.Infacol-był wypluwany-i się nie dziwie bo ma okropny zapach-choć Infacol i Sab simplex to podobny skład. Odpowiedz Link Zgłoś
magda130306 Re: Sab simplex czy esputikon - co lepsze? 10.09.06, 13:10 Ja dawałam mojemy synkowi SAB SIMPLEX(bardzo polecam) bo esputikon nic nie pomagał Odpowiedz Link Zgłoś
malinka255 Re: Sab simplex czy esputikon - co lepsze? 10.09.06, 13:24 Ja daję parę dni Sab Simplex, ale nie widzę rezultatów narazie... Odpowiedz Link Zgłoś
elieka sab simplex!!! 10.09.06, 16:48 polecam, zdecydowanie! espumisan u nas praktycznie nie zadziałał....a sab simplex jak najbardziej! moge podac namiary na osobe która sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
kcr2 Re: Sab simplex czy esputikon - co lepsze? 10.09.06, 18:13 u nas nic nie skutkowało, ani esputicon ani sab simplex, jedynie później debridat, ale nie wiem, czy to akurat nie był koniec kolek ogólnie Odpowiedz Link Zgłoś