Dodaj do ulubionych

sab simplex

14.10.06, 14:41
jak podawac ile kropli przez ile dni pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosiik Re: sab simplex 14.10.06, 16:16
      nie gniewaj się, ale na opakowaniu jest przecież napisane, jak podawać uncertain
      mogę Ci napisać jak ja dawałam - tylko raz dziennie - 15 kropli przed
      wieczornym jedzeniem
      pozdrawiam
      • lisabette gosik... 14.10.06, 16:44
        ...nie każdy zna niemiecki.
        A w ulotce jest napisane 15 kropli do każdej butli z mlekiem, a nie tylko
        wieczorem.
        • shady27 Re: gosik... 15.10.06, 10:49
          nie trzeba znac jezyka zeby sie kapnac o co chodzi
          • mamusia79 Re: gosik... 20.10.06, 23:23
            powiedziała co wiedziała. Niekoniecznie... Ja dostałam bez ulotki, zadzwoniłam
            do Niemiec i dwie mamy mi odpowiedziały. Jedna, że 15 do każdego karmienia, a
            jedna, że 15 na dzień. Obie mieszkają w Niemczech od lat. A jak nie znasz
            języka wogóle to chyba lepiej zapytać, niż zaszkodzić dziecku źle aplikując
            lekarstwo. Nie wiem w jakim celu to napisałaś. A tak poza nawiasem, u nas Sab
            Simplex nie pomógł wogóle, ale u nas były mega kolki (kilkanaście godzin pod
            rząd). Pomógł Lefax, też sprowadzałam z Niemiec.
            • shady27 Re: gosik... 20.10.06, 23:26
              no tak, jak sie cyferek nie zna to faktycznie mozna sie pomylic, a piszac ze nie trzeba znac jezyka to mam racje . Od czego sa slowniki????
              • mamusia79 Re: gosik... 20.10.06, 23:28
                a od czego jest forum?
        • gosiik Re: gosik... 20.10.06, 21:10
          mnie bylo latwiej, bo mialam slowackie wink
    • elieka Re: sab simplex 14.10.06, 16:57
      15 kropli do każdej butelki!! aż miną kolki czyli mniej więcej do końca 3 mca.
      Już po paru dniach zauważysz poprawę. Ja od 10 tygodnia podawałam do co drugiej
      butelki smile a i tak dawałam kolo 12-15 kropli - ile mi się wlało.
      Jeśli karmisz piersią - 3 dziennie po 15 kropli (przed głównymi posiłkami).
      ważne jest aby sab stosować systematycznie, jeśli chcesz mieć widoczną poprawę.
      a naprawdę to działa!
      • maminka5 Re: sab simplex 14.10.06, 22:48
        nam lekarz kazał po 4 krople 4 razy dziennie i tez pomagało. mała miała okropne
        kolki. pomogło. skonczyła 4 mies i przeszło.
        • justynaz2010 Re: sab simplex 15.10.06, 10:40
          My dawalismy 3xdziennie po 12 kropli przed karmieniem (karmie piersia)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka