Gość: guest IP: *.* 02.04.01, 07:45 Czy ktoś zwas ma to urządzonko i czy mogli byście coś na jego temat napisać ,o działaniu i w jakich sytuacjach jest przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: elektroniczna niania IP: *.* 02.04.01, 12:30 Agnieszko,\nczy myslisz o systemie "talkie-walkie" dla bobasow?\nKamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: elektroniczna niania IP: *.* 02.04.01, 17:52 Niestety niewiem nic o tych systemach.Napisz coś wiencej na temat tego talkie_walkie jeśli zrubiam jakiś błąd to z góry przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: elektroniczna niania IP: *.* 02.04.01, 19:13 To "urzadzako" to nadajnik ustawiony przy malenstwie glownie gdy spi a przy sobie nosisz albo ustawiasz w tym pomieszczeniu gdzie jestes odbiornik i slyszysz czy maluszek sie obudzil, czy placze. Przydatne gdy np. malenstwo budzi sie w trakcie snu kilka razy zdazysz je utulic nim sie calkiem rozbudzi. Przydatne gdy sie ma spore mieszkanie - ja mam 3 pokoje ale taki uklad ze z kuchni nie slysze dobrze co sie dzieje w sypialni (naszej i przede wszystkim malenstwa), dlatego zdaje to egzamin. Elektroniczna niania to polska nazwa, ale to jest to samo o czym pisala Kamila.\nNie wiem co jeszcze Cie interesuje. Mam nadzieje ze troszeczke pomoglam.\nPozdrawiam,\nMarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: elektroniczna niania IP: *.* 03.04.01, 05:22 Oczywiście że pomgłaś muj maluch też będzie spał w osaobnym pokoiu i z kuchni nie bende go słyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: elektroniczna niania IP: *.* 04.04.01, 20:56 Chciałam tylko dodac, że moja niania elektroniczna cały czas szumi - za niski próg wrażliwości urządzenia, podejrzewam - i w związku z tym jej nie używam, bo nie mogłabym spać przy szumiącym urządzeniu a poza tym lepiej słysze dzieci na żywo niż w tej maszynie. Niania firmy Canpol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: elektroniczna niania IP: *.* 07.04.01, 05:51 mnie najbardziej odpowiada niania firmy chico czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: elektroniczna niania IP: *.* 15.05.01, 13:50 Mam nianię firmy TOMY i jest doskonała. Zwłaszcza na wakacjach, gdy maluch śpi, a my siedzimy ze znajomymi w ogrodzie. Ma zasięg 150m i jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: elektroniczna niania IP: *.* 30.05.01, 15:16 Jeżeli jeszcze nie nabyłaś tego urządzenia, to chciałabym cie do tego zachęcić. My używamy niani odkąd mały mieszka w swoim pokoiku, to jest rewelacja, zwłaszcza wtedy, gdy ktoś myje gary, ogląda telewizję, przyjmuje gości. Nie trzeba sie wtedy gimnastykować i ściszać głosu, bo mały przez otwarte drzwi usłyszy... Pełny luz. Niestety ceny tych urządzeń nie są zbyt niskie. My kupiliśmy nianię w komisie(co prawda po intensywnych wyczekiwaniach, bo to towar chodliwy, ale za to trzy razy tańszą). Mamy nianię firmy Brevi, dokładnie taka w sklepie internetowym jest za 369 zł, a my kupiliśmy za 120 w idealnym stanie i oryginalnym opakowaniu, łącznie z woreczkami i styropianem)). Jeżeli więc zależy ci na ocaleniu kieszeni to polecam komisy (Gdybyś była z Krakowa lub okolic, mogłabym ci podać kilka adresów i telefonów) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś