Dodaj do ulubionych

4 m-ce Madzi

IP: *.* 07.02.02, 10:04
Moja Madzia kończy dziś 4 m-ce -czas leci tak szybko! Dopiero co zaszłam w ciążę (mniej więcej rok temu) a tu już lezy tłuścioszek w leżaczku, śmieje się do wszystkich, macha grzechotką i pakuje rączki do buźki. Przewraca się z brzuszka na plecki i próbuje odwrotnie. Cyca ciągnie dzień i noc, je raz dziennie zupkę i robi piękne kupy.Jest śliczna i kochana przez mamusię, tatusia i braciszka Kubusia (który właśnie się z nią bawi podczas pisania tych ważnych słów)Aga :love: :love: :love:
Obserwuj wątek
    • Gość: Sławka Re: 4 m-ce Madzi IP: *.* 07.02.02, 14:06
      Gratulujemy!!!!! :bounce:Nam 4 m-ce stukną 16 lutego.A jeszcze rok temu lekarz nie mógł dojrzeć bijącego serduszka na USG :)Asia od wczoraj przewraca się z plecków na brzuszek!!!!!!Za to odwrotnie jeszcze nie (tylko raz kiedyś, przypadkowo).No i niestety nie ciągnie główki do siadu :(:hello:Sławka i Joasia
    • Gość: Paka Re: 4 m-ce Madzi IP: *.* 07.02.02, 23:05
      Serdeczne życzenia "pre-urodzinowe" dla Magdusi od Zosi :).Paka
    • Gość: ingroz Re: 4 m-ce Madzi IP: *.* 08.02.02, 19:31
      Serdeczne życzenia z okazji 1/3 urodzin :love: od Luizki, która ciągle jest opóźniona w stosunku do Madzi o te 2 październikowe tygodnie, kiedy Ty już urodziłaś, a ja jeszcze czekałam na poród wielka jak hipopotam!:hello:Kasia R mama Luizy, która dzisiaj dziwnie i tajemniczo śpi cały dzień, coś czuję, że nocka będzie nieprzespana :(
    • Gość: Lia Re: 4 m-ce Madzi IP: *.* 09.02.02, 11:21
      Cześć, gratulacje! Jak nasze okruszki szybko rosną... Oby tak dalej- bez chorób, większych zmartwień, nech rosną szczęśliwe!. Ania kończy 4 mies. za tydzień, jest wiesoła i pogodna, śmieje się i próbuję śpiewać, stara się podciągać i siadać. Jest naszym słoneczkiem, nadzieją - wszystkim. Dobrze przybywa na wadze ( pierś i i raz na noc kleik ryżowy, za parę dni spróbuje jabłuszko. W nocy śpi dobrze (trochę ją przez sen podkarmiam). Pozdrawiam !
    • Gość: PETRA Re: 4 m-ce Madzi IP: *.* 10.02.02, 11:50
      Najserdeczniejsze życzenia dla słodkiej Magdusi :)Aga - czas bardzo szybko leci i wkrótce napiszesz, że Madzia kończy roczek.A mój Eri 8 lutego skończył dwa miesiące...:hello:ps. nadal ma katarek :(
    • Gość: darek Re: 4 m-ce Madzi IP: *.* 11.02.02, 09:57
      Pozdrowienia dla rówieśnicy od Macieja, który 7 lutego o 12.55 skończył 4 miesiące. Te 1/3 roczku minęło nie wiadomo jak i gdzie, Maciej waży teraz 8,5 kilo, strasznie chce siedzieć, ciągle sie podnosi, ale wychodzi mu tak 45 stopni, jak rodzice pomogą to se ładnie siedzi z wielce uradowaną miną, jak cos go rozbawi smieje sie w głos na całą okolicę, na boczki przekręca się jak chce i wraca na plecki, przekręty na brzuszek to raczej fuksy niż celowe działanie, je tylko cyca mamy, ponadto zaśliniony jest niemiłosiernie i pcha paluszki do buzi, mógłby ich nie wyciągać, uwielbia się kąpać i powoduje istny potop, uwielbia też robić bąbelki ze śliny, i ciągle cos mruczy, albo piszczy z radości, a śpi różnie
    • Gość: Aga_1972 Re: 4 m-ce Madzi-Dziekujemy :) IP: *.* 12.02.02, 10:15
      Serdecznie dziękujemy za życzenia i pamięć! :)Buziaki dla wszystkich mam, tatusiów i bąbelków:hap: :hap: :hap:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka