Dodaj do ulubionych

Ciągle jest głodna !!!

IP: *.* 02.03.02, 18:11
Już nie wiem co mam robić. Moja pięciotygodniowa córeczka jest wiecznie głodna. Nie było tak od początku, więc się trochę martwię. W pierwszych tygodniach jadła co trzy-czterty godziny, a resztę czasu przesypiała. Jadła bardzo łapczywie i zachłannie. Teraz natomiast bardzo mało śpi, jest przyssana do piersi non-stop, a je w taki sposób, że trochę pociągnie i odpoczywa, potem znowu ciągnie. I tak cały czas. Martwi mnie to, bo nie dość, że nic nie mogę w domu zrobić, to wydaje mi się, że ona jest cały czas głodna, więc albo mam za mało pokarmu, albo nie jest on zbyt treściwy, a może to jeszcze coś innego? Dodam, że mała jest zupełnie zdrowa. Poradźcie co mam robić. Podobno po pierwszym miesiącu pokarm się trochę zmienia, ale nie wiem o tym zbyt dużo. Może któraś z was miała podobny problem?PozdrawiamMonika
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna72 Re: Ciągle jest głodna !!! IP: *.* 02.03.02, 20:16
      Jeśli jest głodna, to będzie za mało przybierać na wadze. Sprawdź to. Mój tak miał: ssał godzinami i płakał z głodu. Nadrobił "zaległości" po tygodniu dokarmiania mlekiem modyfikowanym. Zważ malutką i poradź się pediatry. A może to nie chodzi o samo jedzenie, a o bliskość mamy? Całuski dla Ciebie i maluszka. :love: Anka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka