Dodaj do ulubionych

dziwne kupki?

IP: *.* 30.07.02, 15:01
Mati robi kupkę raz na 3-4 dni. To mnie nie niepokoi. Ale ostatnio te jego kupy są jakieś dziwne. Kolor mają taki jak zawsze, czyli jak musztarda, zapach kwasu, ale są jakby gęściejsze (są rzadkie ale gęściejsze niż zwykle) no i są bez grudek. Czy powinnam się denerwować, czy to może wina tego co zjem?Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: Berenika Re: dziwne kupki? IP: *.* 31.07.02, 12:38
      Spoko, wszystko jest jak należy chyba. Gdyby kolor się zmienił, to mogłabyś się obawiać, ale tak... jeśli Mati ma dobry humorek i nic mu nie dolega, to uszy do góry i pozwól dziecku robić... to, co mu się podoba, hm.
    • Gość: 21081970 Re: dziwne kupki? IP: *.* 31.07.02, 21:52
      Nie martw się zupełnie. Kupki Marianny (obecnie 2,5 roku) spędzały mi sen z powiek i były powodem moich nieustannych telefonów do pediatrÓW. Robiła je raz na 3 - 4 dni często dlatego, że ja nie wytrzymywałam i podawałam jej czopek glicerynowy, który też nie zawsze skutkował. Z tego co opisujesz to kupka jest jak najbardziej prawidłowa a to że zmienia się jej konsystencja to też nic nadzwyczajnego :). Praca brzuszka twojego szkraba na dobre się ustabilizuje gdy zaczniesz mu podawać stałe pokarmy. Jeżeli synek nie płacze i nie napina się to nie musisz nic zmieniać w swojej diecie. Pozdrowienia, Gośka
    • Gość: Dyska_ Re: dziwne kupki? IP: *.* 01.08.02, 09:33
      Olu, moj 7-tyg. synek ostatnio przestawil sie z czestoscia robienia kupki i teraz jest 1 dziennie i tez gestsza - taka bardziej klejaca (kolor, zapach - bez zmian). Troszke ciezej mu to idzie, ale nie ma zadnych objawow wskazujacych, ze cos jest "nie halo". Mysle, ze u Ciebie tez jest ok. Pozdrowionka :hello:Edyta
      • Gość: magdako Re: dziwne kupki? IP: *.* 01.08.02, 09:53
        no to ja zaczęłam sie niepokoić, od wczoraj moja maja robi kupki takiego koloru jak smółka, czarno - zielone ! konsystencja i zapach/smrodek bez zmianw mojej diecie nic sie nie zmieniło, no chyba że brzoskwinia ze skórką tak podziałała, , co o tym sądzicie ? martwię się , nie ma oznak żeby jej było źle, jest taka jak zawszemgda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka