sarita10 12.12.06, 15:33 Do jakiego okresu niemowlak ma sapkę.To bardzo przeszkadza w oddychaniu pomimo stosowania aerozolu który kazała mi kupić pani doktor. prosze o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazajac Re: SAPKA!!!!!!!!!!!!!! 12.12.06, 20:57 mój synek ma 5 miesięcy, sapka zdarzała mu się jeszcze niedawno, ale zawsze w nocy i tylko czasami, nie za często, od jakiegoś czasu nie mamy z tym problemu i rzeczywiście areozol nie pomaga, może lepiej kupić nawilżacz aby powietrze w pokoju było wilgotne a nie suche, Odpowiedz Link Zgłoś
karinka21 Re: SAPKA!!!!!!!!!!!!!! 13.12.06, 07:55 u nas NIC!!!! nie pomaga, mam dosyć patrzenia jak mój synek się dusi nie umie złapać powietrza przez ten zatkany nos(((( Robię wszystko według wskazań lekarza, nawilżam sterimarem i euphorbium, smaruję na noc maścią robioną od laryngologa, włączam nawilżacz i karmię mlekiem HA, bo prawdopodobnie przyczyną sapki może być alergia. Płakać mi się już chce(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia5000 Re: SAPKA!!!!!!!!!!!!!! 13.12.06, 09:44 kup dalber sprey do nosa - jest super u mnie nic innego nie dzialalo Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska16 Re: SAPKA!!!!!!!!!!!!!! 13.12.06, 21:38 ja smaruje pod noskiem maścią majerankową 2 dni i po kłopocie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś