Dodaj do ulubionych

Komputer a niemowle

IP: *.* 16.01.03, 21:24
Czesc Mamusie,ja dopiero oczekuje na moje malenstwo,ale juz mysle jak przemebluje sypialnie aby zmiescilo sie lozeczko. Mam taki problem wymyslilam, ze obok lozeczka (okolo 1m.) postawimy stolik z komputerem.Nie wiem jednak czy jest to dobry pomysl,szczegolnie biorac pod uwage,ze moj maz pracuje w domu na komputerze i jest on permanentnie wlaczony.Czy to nie bedzie szkodzilo malenstwu?
Obserwuj wątek
    • Gość: EdyR Re: Komputer a niemowle IP: *.* 18.01.03, 23:37
      Pierwsze, co wzięłam pod uwagę przy przemeblowywaniu przed urodzeniem się Kuby to to, że komp jak najdalej od łóżeczka, czyli w drugim pokoju. emituje coś czy nie - do końca nie wiadomo, ale jesli? na pewno znajdziesz inny sposób umeblowania. Ed.
    • Gość: ajek Re: Komputer a niemowle IP: *.* 19.01.03, 12:40
      Witam !!!Jestem tu nowy dlatego na początku chciałem wszystkich serdecznie powitać. Jeszcze nie jestem swieżo upieczonym tata ale to ma byc już tuż tuż. Oczekując na przyjscie naszej dzidzi w domu panuje rewolucja i w związku tym jak chyba u każdego z was wielkie przemeblowania. Komputer który do tej pory miał swoje miejsce prawie centralne dostał eksmisje jak najdalej od miejsca przeznaczonego na łózeczko. Sam komputer nie stanowi zagrożenia jednak monitor wytwarza promieniowanie które jest szkodliwe nawet dla dorosłych. Największe promieniowanie nie jest jak wiekszość uważa z przodu monitora a właśnie z boku i z tyłu. Nowoczesne monitory spełniaja normy bezpieczeństwa ale wiekszośc monitorów mimo zapewnien producentów i symboli umieszczanych na obudowach tych norm nie spełnia.Decyzja nalezy do Ciebie. Ja swoje miejsce pracy wyniosłem jak najdalej to było możliwe.Z pozdrowieniami przyszly tata Ajek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka