ullenkaa76 13.01.07, 18:06 Od kiedy niemowlę może spać na poduszce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_mewa Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 18:08 Do roku nie powinno, potem niby może tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 18:08 niby od roku,moja jednak juz spi(8 m-cy) Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 19:18 nam w szpitalu położna powiedziała, że synuś powinien spać na płaskiej poduszeczce, bo często mu się ulewało. teraz ma 4 miesiące i jak zasypia to się przytula do tej podusi. dodam tylko, że jest naprawde płaska, prawie jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 21:30 Mój 3 miesięczny synek śpi na poduszce od urodzenia ale jest ona tak płaska jakby jej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia19751 Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 21:54 moja mała ma pół roku i od ok 1,5 m-ca wyrzuciłam poduszkę(wcześniej miała bo myślałam że jest jej wygodniej)a dlaczego dlatego że zaczęła się przekręcać na brzuszek i którejś nocy gdy do niej podeszłam miała twarzyszkę prosto w podusi brrr... poduszka poszła do szafy mała śpi zupełnie na płasko i całkowicie się zgadzam z tym że podusia miej więcej od roku. Odpowiedz Link Zgłoś
szeko Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 21:57 nasz spal na poduszcze tez takie plaskiej chyba od 3 m-ca (ja ja nazywalam nie- poduszka, bo tak jak pisza dziewczyny wiecej jej nie ma niz jest) od 12 m-ca maly ma swoje jaski takie male w ikea kupilam (wyciagnelam troche srodka zeby nie byly takie puszyste) potrzeba jaska jest u nas zwiazana z samodzielnym zasypianiem synka, bo maly jak jest spiacy to zaczyna z tymi jaskami lazic po chacie a potem wlozony do lozeczka przytula sie do nich i zasypia wiec jaski bardziej traktujemy teraz jak przytulanki niz poduszki, na korych sie spi Odpowiedz Link Zgłoś
gaazelaa Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 22:33 Ja mam taką specjalną poduszkę z gąbki dla dzieci(widziałam je m.in. w smyku) i moje dziecko śpi na niej od urodzenia.Ona ma specjalny kształt, takiej równi pochyłej i dziurki,jest dosyć sztywna więc ma prosty karczek i plecki a jak mały przewróci się na brzuszek,nie zapadnie mu się buźka.Musiałam go kłaść na tej poduszce bo ulewał.Teraz,jak jest już starszy(9 mies),wędruje w nocy po łóżku i nie jest mu tak bardzo potrzebna.Starszy(4lata) śpi całkiem bez poduszki bo tak mu wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
halinka90 Re: Poduszka do spania. 14.01.07, 11:08 gaazelaa czy mozesz mi napisac ile taka poduszka kosztuje i gdzie jeszcze można ja kupic . Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Poduszka do spania. 14.01.07, 12:16 Oto taka poduszka www.allegro.pl/item156698325_2o2_najlepsza_poduszka_dla_niemowlat_zdrowy_sen.html Odpowiedz Link Zgłoś
gaazelaa Re: Poduszka do spania. 15.01.07, 00:52 To jest dokładnie ta poduszka, do której linka podała julia78.Producent to firma MATEX z Głogówka, ich strona: www.matexkunert.com.pl.Widzałam je jescze w sklepach Smyka i w innych dziecięcych też.Jest naprawdę fajna. Odpowiedz Link Zgłoś