Dodaj do ulubionych

Poduszka do spania.

13.01.07, 18:06
Od kiedy niemowlę może spać na poduszce?
Obserwuj wątek
    • ewa_mewa Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 18:08
      Do roku nie powinno, potem niby może tylko po co?
    • olimpia_b81 Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 18:08
      niby od roku,moja jednak juz spi(8 m-cy)
    • teane Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 19:18
      nam w szpitalu położna powiedziała, że synuś powinien spać na płaskiej
      poduszeczce, bo często mu się ulewało. teraz ma 4 miesiące i jak zasypia to się
      przytula do tej podusi. dodam tylko, że jest naprawde płaska, prawie jej nie ma.
    • spa746 Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 21:30
      Mój 3 miesięczny synek śpi na poduszce od urodzenia ale jest ona tak płaska
      jakby jej nie było.
    • agusia19751 Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 21:54
      moja mała ma pół roku i od ok 1,5 m-ca wyrzuciłam poduszkę(wcześniej miała bo myślałam że jest jej wygodniej)a dlaczego dlatego że zaczęła się przekręcać na brzuszek i którejś nocy gdy do niej podeszłam miała twarzyszkę prosto w podusi brrr... poduszka poszła do szafy mała śpi zupełnie na płasko i całkowicie się zgadzam z tym że podusia miej więcej od roku.
    • szeko Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 21:57
      nasz spal na poduszcze tez takie plaskiej chyba od 3 m-ca (ja ja nazywalam nie-
      poduszka, bo tak jak pisza dziewczyny wiecej jej nie ma niz jest)

od 12 m-ca maly ma swoje jaski takie male w ikea kupilam (wyciagnelam troche
      srodka zeby nie byly takie puszyste) potrzeba jaska jest u nas zwiazana z
      samodzielnym zasypianiem synka, bo maly jak jest spiacy to zaczyna z tymi
      jaskami lazic po chacie a potem wlozony do lozeczka przytula sie do nich i
      zasypia wiec jaski bardziej traktujemy teraz jak przytulanki niz poduszki, na
      korych sie spi
    • gaazelaa Re: Poduszka do spania. 13.01.07, 22:33
      Ja mam taką specjalną poduszkę z gąbki dla dzieci(widziałam je m.in. w smyku) i
      moje dziecko śpi na niej od urodzenia.Ona ma specjalny kształt, takiej równi
      pochyłej i dziurki,jest dosyć sztywna więc ma prosty karczek i plecki a jak
      mały przewróci się na brzuszek,nie zapadnie mu się buźka.Musiałam go kłaść na
      tej poduszce bo ulewał.Teraz,jak jest już starszy(9 mies),wędruje w nocy po
      łóżku i nie jest mu tak bardzo potrzebna.Starszy(4lata) śpi całkiem bez
      poduszki bo tak mu wygodnie.
      • halinka90 Re: Poduszka do spania. 14.01.07, 11:08
        gaazelaa czy mozesz mi napisac ile taka poduszka kosztuje i gdzie jeszcze
        można ja kupic .
        • julia78 Re: Poduszka do spania. 14.01.07, 12:16
          Oto taka poduszka
          www.allegro.pl/item156698325_2o2_najlepsza_poduszka_dla_niemowlat_zdrowy_sen.html
        • gaazelaa Re: Poduszka do spania. 15.01.07, 00:52
          To jest dokładnie ta poduszka, do której linka podała julia78.Producent to
          firma MATEX z Głogówka, ich strona: www.matexkunert.com.pl.Widzałam je jescze w
          sklepach Smyka i w innych dziecięcych też.Jest naprawdę fajna.
          • halinka90 Re: Poduszka do spania. 15.01.07, 12:25
            wielkie dzieki dziewczyny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka