Dodaj do ulubionych

życie to cud

IP: *.* 02.02.02, 22:29
życie to cudprawdopodobnie czeka mnie cesarskie ciecie ze wzgledu na zle polozenie dzieciatka.. ale mam nadzieje ze wszystko sie jakos ulozy mam jeszcze pare tygodni czasu.) obecnie jestem w 34 tygodniou i juz sie doczekac nie moge. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ana Re: życie to cud IP: *.* 21.08.02, 21:25
      cudownie jest móc mieć dzieckoDzisiaj mijają cztery tygodnie, kiedy powiedziałam sobie właśnie "nie". Moja córeczka Ada ma 17 miesięcy. Myśle, że to już jest zbyt późno na odstawienie od piersi. Ada ciągle jeszcze pamięta szczególnie, kiedy nie może zasnąć. Przytulam ją wtedy i mówię jej jak bardzo ją kocham. Wczoraj kiedy nosząc ją usypiałam ją, obserwowałam jak cieszyła się, gdy włożyła mi rękę do biustonosza. Oczywiście nie mogę jej na to pozwalać, bo się przyzwyczai. Chciałabym jeszcze dodać, że zakończenie karmienia było zarówno bolesne dla Ady jak i dla mnie. Płakałam bardzo i gdyby nie mąż, to z pewnością Ada ssałaby jeszcze cycusia. Nie miałam już dużo pokarmu. Poza tym chciałm swobodnie wymknąć się gdzieś z mężem i zostawić maleńką na noc u babci bądź u opiekunki. Poza tym muszę zrobić studia podyplomowe, a to wiąże się z wyjazdami kilkudniowymi. Chciałam uniknąć scen u opiekunki przed zaśnięciem i udało się. Jednak sama tęsknię i często mam ochotę przystawić ją do piersi... .Małgosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka