Dodaj do ulubionych

Kiedy przestałyście używać wkładu do wózka?????

05.02.07, 13:44
Witam! Moja córcia ma 6,5 miesiąca, jeszcze nie siada ale posadzona i
podtrzymywana przeze mnie ładnie prosto siedzi ( rzadko to robie, ale nie o to
chodzi). Mała nie mieści mi się już we wkładzie dla niemowląt (mam wózek
wielofunkcyjny). Kiedy mogę przestać go używać? Chodzi mi też tu o pogodę jaką
teraz mamy... Czy małej nie będzie zimno? Do tej pory woziłam ja w tym
wkładzie i była cała poprzykrywana kocykiem, pod spodem kołderka... Czy mogę
teraz przestać używać tego wkładu?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sylwiap76 Re: Kiedy przestałyście używać wkładu do wózka??? 05.02.07, 13:56
      Mam córeczkę też w wieku 6,5m-ca też się zastanawiałam czy aby nie pora
      zrezygnować z wkładu aż w końcu spróbowałam daje ją w pozycje siedzącą
      przykrywam kocykiem a mała jest zadowolona że wszystko widzi gdy uśnie składam
      wózek do pozycji śpiącej.Nie zastanawiajsię tylko rezygnuj z wkładu dziecku
      będzie o wiele wygodniej.
    • mw144 Re: Kiedy przestałyście używać wkładu do wózka??? 05.02.07, 14:27
      Synek był bardzo duży i przestał się mieścić we wkładzie w wieku 3 m-cy. Wyjęłam wkład i położyłam na dno rożek złożony na pół, na to kocyk. Na spacerach nie jest mu zimno bo ma na sobie kombinezon. Jak jest mróz, to przykrywam go jeszcze dużym polarowym kocem złożonym na cztery.
      • apolonina13 3mce 05.02.07, 15:10
        mała nie przestała się mieścić ale nie chciała jeździć na płasko
        wyjełam nosidło(był luty-marzec) i do wózka wsadziłam kocyk żeby wyrównać dno w
        spacerówce-> młdoa jeździła z mc-dwa w pozycji półleżącej ale już było histerii
        przy spacerachsmile

w między czasie kupiliśmy ciut lżejszą spacerówkę rozkładna na płaskosmile
    • neptunka Re: Kiedy przestałyście używać wkładu do wózka??? 06.02.07, 08:13
      można kupić śpiwór do wózka - jest na pewno o wiele wygodniejszy niż koce pod,
      koce nad, koce wokół smile
    • pysia831 Re: Kiedy przestałyście używać wkładu do wózka??? 06.02.07, 11:22
      Witam
      Ja przestałam używać wkładu kiedy mój Maluszek skończył 3,5 miesiąca, po prostu
      nie mieścił się już we wkładzie. Dziś ma 7 miesięcy, waży 12kg i nie mieści się
      w wózeczku w pozycji leżącej. Sam siedzi więc przerobiłam wózek na spacerówke.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka