nastka77 18.06.03, 19:23 mam podawać multi tabs 1 ml= 20 kropli ale jak?? rozpuszczać w mleku i z butelki? skoro moja 3tygodnowa córcia ssie tylko cyca, na łżyzeczce - takiej zwykłaej czy plastykowej ? taki mam dylemat pomózcie z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyokuro Re: jak podawać witaminki? 18.06.03, 21:49 Cześć, ja mam łyżeczkę silikonową, bo zwykła drażniła małemu dziąsełka. Ściągam ręcznie troszkę pokarmu na łyżeczkę przed karmieniem, kapię do tego witaminy i podaję małemu. Łyżeczka jest chyba Canpolu i kosztowała ok. 5 zł. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ilona2661 Re: jak podawać witaminki? 19.06.03, 21:56 ja podaję mojemu 3tygoniowemu synkowi cebion multi bezpośrednio do bużki! natomiast witamine d3 z łużeczki z mała ilościa wody! pozdrawiam ilona Odpowiedz Link Zgłoś
hasia3 Re: jak podawać witaminki? 19.06.03, 23:11 Witam! Ja podaję swojemu synkowi Multi Tabs od początku na zwykłej łyżeczce ( zawsze wcześniej wygotowanej- jak butelki), bezpośrednio do buzi. Najpierw witaminka, a potem szybciutko mleczko. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś