bozena.adam 29.07.07, 10:08 Witam Drogie Panie Mam 4 miesieczna coreczke. Od jakiegos czasu sie pręży wyprostowując nóżki. Czy powinnam się niepokoić??? Podpowiedźcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elizach5201 Re: prężenie 29.07.07, 12:29 jak moja miała 6 m. to lekarz zwrócił uwage na moja mała bo tez sie prężyła jak byłam na szczepieniu .chcial mi dac skierowanie do neurologa,jednak ja uważałam ze to już małe humorki.na twoim miejscu bym poszla do lekarza.napewno nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaww Re: prężenie 29.07.07, 17:11 Moja starsza córka tak miała , zresztą ma 6 lat i dalej się pręży, głónie przyt zasypianiu...byliśmy u neurologa z nia jak miała 5 miesięcy, wszystko z nią jest w porządku, poprostu tak lubie. Rada lekarza, nie pozwalać jej tak... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.adam Re: prężenie 30.07.07, 07:12 Byla juz i u neurologa i u ortopedy i niby wszystko ok. Miala napiecie miesniowe ale samoistnie przeszlo a prezenie wciaz jest. Nie wiem czy to rozwojowe czy samo przejdzie...? Odpowiedz Link Zgłoś