ewamaja Re: pieluchy 30.06.03, 07:11 pośpieszyłam się z poprzednia wiadomoscią. Dziewczyny czy pieluchy Wam przeciekają? Od prawie m-ca mam nocą ten problem. To nie jest tak,zejuż sie nie mieści mocz. Kamil sika dopiero po karmieniu nocnym czyli 2-3 a nawet później. Już zmieniałam pieluchy i nadal prawie co noc mam to samo. W dzień takie sytuacje Mi sie nie przytrafiają. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
diablica83 Re: pieluchy 30.06.03, 09:43 Spróbuj używać na noc pieluch wiekszych o rozmiar jeżeli chodzi o jednorazówki. Natomiast co do tetry to nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agatt_a Re: pieluchy 30.06.03, 10:27 a czy Twoj Kamil jest juz wiercipieta, czy jeszcze calkiem malym spiacym w jednej pozycji maluszkiem my mamy czasem problem z przesikaniem, gdy nasz 7-miesieczny Michalek cwiczy przez sen akrobacje... i jeszcze jedno pielucha pieluszce nie rowna uzywamy huggies freedom... kupione w jednym sklepie sa twarde i sztywne (te przesikuje sie latwo), w innym natomiast bez porownania miekkie i delikatne (mozna w nie sikac do woli!!!) przy okazji przestrzegam przed sklepem hypernova w krakowie... ja juz tam nigdy pieluszek nie kupie! agat Odpowiedz Link Zgłoś
dora31 Re: pieluchy 30.06.03, 10:39 hej Mojemu synkowi (taż Kamilkowi) przez jakiś czas też pieluchy przeciekały w nocy,w dzień to się nie zdarzało. Cały czas używałam i używam huggisów.Teraz się to już nie zdarza,być może akurat trafiła nam się jakaś terfna paczka (za lużne gumki),maluch za bardzo się wiercił.....nie mam pojęcia. Ważne,że się skończyło. Może spróbuj innych pieluch. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
aga173 Re: pieluchy 24.07.03, 21:46 My używamy PAMPERS i rewelacja jeżeli są dopasowane do ciała to nie przesiąkają Odpowiedz Link Zgłoś
froggie Re: pieluchy 24.07.03, 22:26 agatt_a napisała: > pielucha pieluszce nie rowna > uzywamy huggies freedom... > kupione w jednym sklepie sa twarde i sztywne (te przesikuje sie latwo), > w innym natomiast bez porownania miekkie i delikatne > (mozna w nie sikac do woli!!!) > > przy okazji przestrzegam przed sklepem hypernova w krakowie... > ja juz tam nigdy pieluszek nie kupie! > A my kupilismy "przeciekajace" Huggies w Hupernovej w Poznaniu!Wszystko leci bokiem i nie raz sie zdazylo ze to ja mialam brudne spodnie lub spodnice!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karollaa Re: pieluchy 30.06.03, 11:12 Hej, tez mialam taka sytuacje pare razy i zawsze problem znikal, gdy zmienialam na wiekszy rozmiar... mimo, ze mniejszy mial jeszcze spory zapas kg. Ale najpierw sprawdz czy dosc mocno zapinasz na noc pieluszke i czy wszystkie gumki sa dobrze wywiniete. Aha, uzywam tylko pieluszek Pampers. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
braszczyki Re: pieluchy 30.06.03, 11:33 spróbuj active fit- fioletowe pampersy, tez miałam ten problem i one bardzo pomogły leoś w ogóle nie przesikuje się już Odpowiedz Link Zgłoś
ewamaja Re: pieluchy 02.07.03, 07:54 dzięki Dziewczyny za odzew. Większe pieluchy poszły w ruch(pampers 4 choć ma ledwie 7,5 kg) i jak na razie jest w porządku a w przyszłosci wypróbuję jeszcze te fioletowe Papmersy Odpowiedz Link Zgłoś