moniczar 29.10.07, 10:27 Chciałam Was zapytac jakich marek używacie rajtuz dla swoich pociech. chodzi mi o to czy sie nie mechacą po praniu i czy dobrze sie rozciagają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edit38 Re: rajtuzy 29.10.07, 10:32 Mnie znajoma poleciła rajtki z Woli ponoć są bardzo dobre , nie rozciągają się, nie mechacą i nie mają gumy tylko ściągacz w pasie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: rajtuzy 29.10.07, 10:33 Ja kupiłam jakiś zwykłe w Auchan, nawet nie patrzyłam jakiej firmy. Rajtuzki są wporządku, myśle że zanim zdążą się zmechacić mała z nich wyrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: rajtuzy 29.10.07, 10:40 ja tak samo, tzn. kupuje jakie popadnie, ale w sumie to kupilam tylko 3, reszte corka dostala w prezencie, nie mam pojecia jakiej firmy, ale sa ok, a corka ma 11 msc i w domu chodzi tylko w rajstopkach wiec uzywa dosc intensywnie i codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_79 Re: rajtuzy 29.10.07, 11:00 Bardzo mieciutkie rajstopy marki Coolclub kupilam w Smyku. Rozmiar 68/74 kosztowal 14 zł. Jeszcze ich nie pralam wiec nie wiem jak bedzie po praniu ale w kazdym razie sprawdzily sie u synow mojej kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiater4 Re: rajtuzy 29.10.07, 11:03 Ja kupuję Gatty i Woli. Wszystkie po kilku praniach robią się zmechacone. Mam starszą córkę i teraz małego synka i nie spotkałam jeszcze rajstop które się nie mechacą po kilku praniach. Odpowiedz Link Zgłoś
lunetkaa Re: rajtuzy 29.10.07, 11:41 ja kupuję Gatty, Woli i Wójcika, no i wszystkie się kosmacą, jedne mniej inne bardziej, ale jednak. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
1r1 Re: rajtuzy 29.10.07, 12:53 ja kupiłam z next,calzedonia,woli,gatty i inne wszystkie zmechacone niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: rajtuzy 29.10.07, 18:12 Ja lubie te z h&m ale drogie (( ale znalazłam inny sposób na zmechacenie i kulki, kupiłam taką golarkę do ubrań i wszystko namiętnie gole ))))) a golarkakosztuje z jakieś 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: rajtuzy 29.10.07, 18:24 h&m nam się bardzo mechaciły fajne są rewon Odpowiedz Link Zgłoś
adzia79 Re: rajtuzy 29.10.07, 19:11 Wola, gatta, tuptusie. Nie uciskają w brzuszek, są bawełniane. Mój synek jest z tych pulchniejszych i wszystkie inne uciskały. (szeególnijeśli mają gume w pasie). Te 3 firmy się sprawdziły. Jeśl chodzi o mechacenie to zależy ile par masz na zmiane, bo jeśli mało to przy intensywnym użytkoaniu na wszystkich w końcu widać że nie sa nowe. Odpowiedz Link Zgłoś