ap77 29.10.07, 21:47 synek (2mies) przy odbijaniu czasem sie tak wychyla, wygina do tylu, jakby go ktos pradem porazil! Strasznie to wyglada, czy to gazy tak nim trzesa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osmag Re: Wyginanie przy odbijaniu 30.10.07, 09:35 Trudno odpowiedzieć. Najlepiej porozmawiaj z pediatrą lub poproś o konsultację neurologa. Tak naprawdę trzeba zobaczyć jak dziecko to robi aby móc coś konkretnego powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Wyginanie przy odbijaniu 30.10.07, 14:55 ja zaczęłam szukać w internecie przyczyny, dlaczego moja córeczka wygina się przy karmieniu i znalazłam też inne objawy, na które wcześniej nie zwróciłam uwagi, a które świadczyły wzmożonym napięciu mięśniowym. Teraz się rehabilitujemy Odpowiedz Link Zgłoś
asia19813 Re: Wyginanie przy odbijaniu 30.10.07, 15:06 Zuzia przy karmieniu łyka dużo powietrza, gdy ją podnosze do odbicia, wtedy tez wygina się do tyłu, myśle że to o to chodzi. Chociaz w 3 dobie po urodzeniu stwierdzono anpięcie mięśniowe, ale po kilku dniach ustąpiło Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Wyginanie przy odbijaniu 30.10.07, 19:12 joasiuniu a jakie to byly objawy? Odpowiedz Link Zgłoś