olamaj29 Re: Moje dziecko nie chce jesc 27.11.07, 14:40 Za szybko mi sie enter nacisnąl . Moja corcia zawsze bardzo ladnie jadla od niedzieli tragedia zjada po 80 100 ml mleka zageszczonego kaszka kukurydziana 4 razy na dobe i raz 100 ml zupki.Czy moze byc to spowodowane zabkowaniem malej przebijaja sie zabki na dole a na gorze ma nabrzmiale dziasla i pediatra powiedzial ze lada moment tez sie przebiją, do tego jest b. marudna. A tak na marginesie ile jedza wasze 5 miesięczne dzieciaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
miko_mama Re: Moje dziecko nie chce jesc 27.11.07, 15:10 oczywiscie że ząbkowanie pogarsza apetyt, nic sie nie martw, wyjda zeby i wszystko wróci do normy. dawaj dużo pić. Odpowiedz Link Zgłoś
olamaj29 Re: Moje dziecko nie chce jesc 27.11.07, 15:28 No wlasnie pic tez nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
emkz Re: Moje dziecko nie chce jesc 27.11.07, 16:50 Moje też nie chcą ani pić ani jeść, i też zęby idą...;-( Przeczekać trzeba niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: Moje dziecko nie chce jesc 16.12.07, 13:58 U mnie podobnie Juz trzeci tydzien Ile taka sytuacja moze trwac??? Synek przestal przybierac na wadze. Stoi w miejscu. Martwie sie Odpowiedz Link Zgłoś
david-jonas Re: Moje dziecko nie chce jesc 16.12.07, 16:02 Moj tez nie chcial jesc i to trwalo ponad miesiac ale od paru dni znowu ma apetyt.Niechce zapeszac ale byle tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka11333 Re: Moje dziecko nie chce jesc 16.12.07, 20:45 To co piszesz, to wcale nie tak mało, twoje dziecko ma 5 mies a moje 10,5 i je podobnie, wiec moim zdaniem nie masz sie co martwic, a ząbkowanie trzeba przetrwac, a jesli stoi z wagą to problemem to moze byc jesli dziecko ma ciągłą niedowagę, refluks lub choroby, a jesli jest zdrowe, to moim zdaniem nie ma powodu do zmartwien, sa większe powody Odpowiedz Link Zgłoś
oli77 Re: Moje dziecko nie chce jesc 16.12.07, 22:06 Też myślę, ze to wcale nie mało, jak ja bym chciała, żeby moje 7 m-czne dziecię zjadło chociaż 50 ml zupki A może zmień mleko zagęszczane kaszką kukurydzianą na np raz samo mleko, następnym razem z kaszką ryżową, potem kukurydzianą. Pewnie to ząbki, ale może jej przestało smakować. Fajna ta Twoja Ania. Odpowiedz Link Zgłoś