tylkoty0 06.02.08, 16:13 mój mały nie da sobie niczego wsadzic do noska okropnie rusza główką i wrzeszczy jak wyczyscic mu nosek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata688 Re: jak czyscic nosek? 06.02.08, 21:23 Nie wiem ile ma Twoj synek.Moj ma 2 mies. i tez nie lubi tego zabiegu.wiadomo,ze czasem trzeba wbrew jego woli,ale doskonałym sposobem jest tez kładzenie go na brzuszku!!już nie raz po jego zmaganiach znalazłam nieczystosci z noska!!POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mamadzieci-2 Re: jak czyscic nosek? 06.02.08, 21:30 do pewnego czasu czyszczenie noska też bylo u nas dużym stresem, ale zmieniło się odkąd używamy wody morskiej i fridy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin30 [...] 06.02.08, 21:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
0betty842 Re: jak czyscic nosek? 07.02.08, 12:49 Rowież bardzo polecam aspirator do nosa "nose frida".Wcześnie moj maly tez sobie nie dał noska wyczyścic.Za aspiratorem tez zbytnio nie przepada ale jest to SZYBKI i skuteczny sposób na wyczyszczenie noska.Naprawde gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edi761 Re: jak czyscic nosek? 07.02.08, 13:20 jak uzyc tej fridy?wczesniej nawilzyc nos sola ?? Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: jak czyscic nosek? 07.02.08, 13:28 Kiedy synek byl mlodszy psikalam wode morska do kazdej dziurki, po czym przekrecalam na brzuszek. Nosek sam sie oczyszczal Teraz uzywam 'fridy' , wczesniej psikam woda morska (Sterimarem) , oczywiscie wscieka sie, ale na szczescie takie czyszczenie trwa momencik Polecam 'fride'! Odpowiedz Link Zgłoś
kashiraa Re: jak czyscic nosek? 07.02.08, 16:01 FRIDA i sol morska a jak jest juz maly katarek to nhalacje z soli fizjologicznej mozna tez zwilzonym wacikiem lub chusteczka wyciagnac gesta i sucha wydzielinke Odpowiedz Link Zgłoś