alexa199.1 26.04.08, 13:40 Dziewczyny powiedzcie mi ,bo moze sobie coś ubzdurałam.Otóż zaczęłam dawać mojej córci pokarmy stałe i dziwię się za każdym razem kiedy zrobi kupkę,ze owa nie śmierdzi nic a nic ,a myślałam,że powinna, więc jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: nie śmierdzi 26.04.08, 14:01 Hehe, ale problem Poczekaj, zaczną smierdziec A dajesz juz miesko? Bo te miesne smierdza ostro Odpowiedz Link Zgłoś
alexa199.1 Re: nie śmierdzi 26.04.08, 21:13 No nie wiem,nie wiem,czy rzeczywiście powinnam się tak cieszyć.Daję i mięsko z kurczaczka i ze słoiczka zupki z mięskiem i jarzynki i jabłuszko,a wczoraj pierwszy raz kisielek.Może nie wydziela kwasu żołądkowego ,albo bakteryjki po infekcji i antybiotykoterapi się jeszcze nie odrodziły.to troszkę dziwne ,że kupka wygląda jak normalna a nie czuć nic nawet tego lekkiego kwasku jak po jedzeniu samego cyca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaania7 Re: nie śmierdzi 26.04.08, 14:42 He he szczęściara! Poczekaj zaczna śmierdzieć i będziesz chciała żeby wrócić do poprzednich czasów Hellious ma rację te mięsne są okropne Odpowiedz Link Zgłoś
bubunia1 Re: nie śmierdzi 26.04.08, 20:55 Szczęściara...ja z daleka czuję, ze kupa w majtach ) Odpowiedz Link Zgłoś