marita6 15.06.08, 21:34 Hej, Czy znacie jakieś fajne miejscowości nadmorskie na wakacje z małym dzieckiem. Tak, żeby pospacerować, odpocząć a może nawet pozwiedać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnie-sia Re: przyjemne miejsca na wakacje z 5 msc synkiem 16.06.08, 13:24 czesc tez jestem zainteresowana podpowiedziami gdzie warto i czy warto jechac nad morze z takimi maluszkami (ok5-7 miesiecy).Ja kocham wode i wakacje chcialabym spedzic nad woda ale przeciez maluszek na plaze to chyba na chwilke tylko, wiec typowe kurorty nad Baltykiem raczej sie nie nadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
super_pysia Re: przyjemne miejsca na wakacje z 5 msc synkiem 16.06.08, 13:59 ja byłam w zeszłym roku ze swoim 9 mieszięcznym synkiem we Władysławowie i byliśmy wszyscy zadowoleni. Mały na plaży mógł siedzieć więcej niż my. Kupiliśmy taki namiot plażowy żeby go osłonić od wiatru i słońca, wiaderko, piasek trochę wody i dziecka nie było. Na plazy jest zrobiony taki drewniany deptaczek super do spacerów z wózkiem. Teraz mamy drugiego szkraba (3 miesiące) i też sie wybieramy nad morze. Pozdrawiam i życze udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
marita6 Re: przyjemne miejsca na wakacje z 5 msc synkiem 16.06.08, 21:20 hej, własnie myślałam też o trójmieście, dużo miejsca do spacerowania ale obawiem sie ze tam jest za dużo ludzi. Może faktycznie pomyśle o Wladysłąwowie, wkońcun sprawdzone miejsce. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Zapraszam na odpowiednie forum! 16.06.08, 22:12 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=595 Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak-1 Re: jastrzębia góra 17.06.08, 11:53 A ja z moją 5miesięczną jadę do Jastarni.Byłam w zeszły roku(w pierwszym mies ciąży) i widziałam dużo mam z małymi niemowlaczkami. Są tam fajne kwatery odrazu z łóżeczkami w pokojach, klimatyzacją i wanienkami(wcale nie takie drogie 70 zł od os a za małą oczywiście nic)oiękna plaża i piekne trasy w lesie wzdłuż morza (chodniki) Odpowiedz Link Zgłoś