1mama1 02.07.08, 23:24 zakupiłam infacol mojemu synkowi i teraz pytanko: na ulotce jest napisane, żeby podawać przed jedzeniem doustnie, a czy ja mogę podać do jedzenia (dziecko je sztuczne mleczko) do butelki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kra123snal Re: Infacol 03.07.08, 14:15 Skoro napisane jest przed jedzeniem, to jednak te 15 min musisz poczekac do podania mleka. Wtedy zapewne działanie leku jest najbardziej optymalne. Infacol podaje się bardzo łatwo, więc nie powinnaś mieć kłopotów (instrukcja na ulotce) Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia312 Re: Infacol 03.07.08, 14:46 ja podawalam i podaje przed jedzeniem,to chyba jednak dziala inaczej,niz gdyby zostalo podane w trakcie. Nie bylo z tym zadnego problemu-podaje sie dosc latwo,a smak chyba ma w porzadku,w kazdym razie zadne z moich dzieci nim nie plulo,wiec jesli obawiasz sie podania ze wzgledu na smak,to nie masz sie czego obawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1188 Re: Infacol 04.07.08, 10:30 Ja podawałam 4 tygodniowej córce bezpośrednio przed jedzeniem, takie dawki jak na ulotce i mała potem ulewała co 15 minut: budziła się z płaczem, ulewała i tak cały czas. Lekarka kazała odstawic Odpowiedz Link Zgłoś