nombrilek 12.11.08, 14:06 Drogie mamusie, chcialam Was zapytac, czy to normalne zeby pierwsze wyszly gorne jedynki a nie dolne? bo mojemu maluchowi przesituje juz gorna jedynka, a zazwyczaj jak czytam albo i widze dzieci to chyba maja dolne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanah.vic Re: Kolejnośc ząbkowania 12.11.08, 14:19 Normalne, normalne.Książkowo powienny wyjść jedynki dolne, ale może się zdarzyć że pierwsze wyjdą górne. U nas właśnie tak jest (idą górne) i jak to określił nasz pediatra; mamy "nietypową" dziewczyne;- )) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: Kolejnośc ząbkowania 12.11.08, 15:40 Dziękuje, to ja mam w takim razie "nietypowego" chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Kolejnośc ząbkowania 12.11.08, 15:44 ZAZWYCZAJ wychodzą dolne,ale to nie znaczy że tak jest zawsze.Mojemu synkowi wyszedł najpierw u góry,potem na dole,potem znów u góry i znów na dole Tak na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot_666 Re: Kolejnośc ząbkowania 12.11.08, 16:52 Hmm a mojemu wlasnie wychodzi lewa dolna trojka chyba tez jest nietypowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 behemot 12.11.08, 16:57 czy to pewne? Bo u mojego zdaje się wyłażą górne dwójki...myślałam, że to moja schiza... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot_666 pewne 12.11.08, 17:01 Nawet nie szukalam tam zeba - do glowy by mi nie przyszlo ze moze pierwsza wyjsc trojka tym bardziej ze dziasla w miejscu jedynek ma juz dwa miesiace opuchniete ... Ale rano mnie ugryzl..... Odpowiedz Link Zgłoś