ania_2040 24.01.09, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orlik.a Re: kiedy wam wróciła miesiączka? 24.01.09, 00:25 no wlasnie tez sie zastanawiam... moj syn skonczyl dzis 9 miesięcy i miesiaczkę pierwszą miałam dokładnie w wigilię, czyli po ośmiu miesiącach. Teraz powinna być następna i nic.... Ani widu ani słychu... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka28035 Re: kiedy wam wróciła miesiączka? 24.01.09, 07:48 a karmisz piersią? moja znajoma karmi już rok i jeszcze nie dostała ja także po cesarce tylko z tym że karmiłam 2m-ce a okres dostałam 4m-ce po porodzie czyli 2m-ce po odstawieniu od cyca może warto iść do swojego lekarza i się dokładnie dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi ania_2040 24.01.09, 08:12 Proszę odebrać pocztę na adresie gazetowym i zastosować się do wskazówek. Wszelkie Twoje posty łamiące zasady będą cenzurowane/usuwane. Istnieje mozliwość reklamowania się oficjalnie, za opłatą, jeżeli chcesz, możesz z nej skorzystać - szczegóły na priv. PS. O miesiączce rozmawiamy na Zdrowiu kobiety, a nie Niemowlęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.piekos Re: ania_2040 24.01.09, 09:21 szybciutko się dopiszę - karmiłam małą piersią 14 miesięcy. Od skończenia karmienia upłynął pełny miesiąc i dopiero dostałam miesiączkę Odpowiedz Link Zgłoś