zuz-aka1 08.04.09, 10:02 czy objawem zabkowania moze byc biegunka?? Maly wczoraj zrobil 6 stolc, a dzis juz 2 "przelatujace" przez pieluche. Zjadl sniadanie i ok 20 min po zrobil 2 sloce. nie wiem czy mam juz panikowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mewa416 Re: objawy ząbkowania 08.04.09, 10:19 Możliwe, moja mała też raz miała biegunkę nie wiadomo dlaczego a zębów do tej pory nie ma. Koniecznie podaj smecte i dużo do picia, a jak nie minie to do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
zuz-aka1 Re: objawy ząbkowania 08.04.09, 11:14 własnie sie wybieram, ale troche sie niepokoje Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: objawy ząbkowania 08.04.09, 12:18 mój mały dostał niedawno gorączkę 39,3 zdarzyło mu się zwymiotowac, poszłam do lekarza stwierdziła, ze to najprawdopodobniej od zębów, potem dostał jeszcze biegunki, byłam u kolejnego lekarza akurat na szczepieniu, mówiła, że przy ząbkowaniu objawem może być biegunka, ale myślę, Że lepiej iść żeby wykluczyć ewentualnie coś innego Odpowiedz Link Zgłoś