yo-ki Re: od kiedy spacerówka? 19.04.09, 20:35 ja stosuje u 7 miesięcznej od niedawna jakies 3-tyg Odpowiedz Link Zgłoś
podkrecone Re: od kiedy spacerówka? 19.04.09, 20:58 ja też u 7 miesięcznej tzn już przeszło miesiąc jeździmy spacerówką akurat cieplutko i wiosna się zrobiła mała zaczęła wówczas dobrze siedzieć więc jej się podobało w końcu widoki o wiele ciekawsze niż z głębokiego Odpowiedz Link Zgłoś
kredens2 Re: od kiedy spacerówka? 19.04.09, 22:03 Mój ma cztery - juz zaczynamy jeździć spacerówą Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 08:05 Nasz mały ma 4,5 spacerówka mnie kusi, ale postaram się wytrzymać do skończonych 6 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanaryjka Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 09:42 My się przesiedlismy do spaceróki jak syn miał niecałe 4 miesiące. Dłużej jeździć się gondolą nie dało, bo wrzask był okropny. Jak przesiadł się do spacerówki, jak ręką odjął krzyki się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 09:52 U nas od początku. Spacerówka dużo lżejsza, nie chciałam gondoli.(u nas rozkłada się też zupełnie na płasko) Jeszcze jak nie siadała mogła leżeć w pozycji półleżącej i trochę się poprzyglądać co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 09:54 przesadzila synka do spacerowki jak mial 4,5 m-ca Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 10:04 za chwilę - 5 mcy - na płasko - bo w gondoli jest ciągłe wycie i straszne skargi, że świata nie widać... -- Zdobyliśmy Południe ] Odpowiedz Link Zgłoś
ewela345 Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 11:24 Mała ma 7 miesięcy, spacerówką jeździmy ok 2 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 11:30 Jak wyrósł z gondoli: skończone 5 m-cy Dodam, że był to koniec lipca i panowały upały - przewiewna spacerówka była nawet wskazana Odpowiedz Link Zgłoś
aanullaa Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 11:57 my przesadziliśmy synka do spacerówki gdy miał 5,5 miesiąca. ale dodam, że młody siadał samodzielnie od 5 miesiąca i byliśmy zmuszeni tak zrobić, żeby nie wypadł z gondoli. mam wózek quinny speedi sx i ta spacerówka rozkłada się prawie na płasko. całą zimę przejeździł w spacerówce i nic mu nie jest. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olifra Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 12:40 a ja własnie przed chwila zdjełam gondole i załozyłam spacerówke. po wczorajszym spacerze powiedziałam sobie : DOSC. Ja pchałam wózek a mały był u mnie na reku bo tak sie darł. ma 4,5 m-ca Odpowiedz Link Zgłoś
brandia Re: od kiedy spacerówka? 20.04.09, 13:32 Widzę, że wszystkie 4,5 m-czniaki takie ciekawe świata. Mój też histeryzował w gondoli, na dodatek nogi mu zaczęły z niej wystawać i od tygodnia mamy spacerówkę. Rozkłada się prawie na płasko. Dzieć zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
takasobie1981 Re: od kiedy spacerówka? 21.04.09, 10:39 Spacerówka od kiedy córa zaczeła dobrze siedzieć, czyli ok 7-8 miesiąca. Wcześniej siedziała w gondoli a właściwie się opierała, ale tylko przez 15-20 minut, jak się obudziala. Nigdy nie sadzałam Małej. Czekałam, aż sama usiądzie. Dziwi mnie fakt, że maluchy 4,5 miesiączne jeźdżą już w spacerówce - przecież nie siedzą. A później rodzice się dziwią, że dzieci mają problemy min. z kręgosłupem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piopal zgadzam sie:) 21.04.09, 11:12 Nic na siłę, mój strasznie nie lubił wózka, jak tylko wkładałam go do gondoli to był wrzask wytrzymałam tak ze 2 tyg.jego zycia i kupiłam chustę-i spokój(były małe problemy z biodrami ale po konsultacji z ortopedami dalej chodziliśmy w chuście). Jak skonczył 3-4miesiące wystawiałam mu łepek zeby sobie pooglądał i powąchał swiat, tak chodziliśmy całą zimę a spacerówke do mamy od miesiąca (syn konczy lada chwila rok)ale dalej woli mamy biodro niż wózek Odpowiedz Link Zgłoś