mojamaja08 04.05.09, 14:56 mam pytanie jak ubieracie na noc wasze maluchy w taka pogode?ja zakładam małej body z długim rekawem i półśpiochy i przykrywam kołderka po uszy ale nie wiem czy nie za ciepło ja ubieram? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olla_1985 Re: ubranie na noc 04.05.09, 15:01 Jak jest tak ciepło to mój (10 m-cy) śpi w pajacyku z krótkim rękawem i bez stópek. Do tego przykryty kołderką. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: ubranie na noc 04.05.09, 15:32 body z krotkim rekawem i przykrywam kolderka, zadnych skarpetek Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: ubranie na noc 04.05.09, 15:38 body z krótkim rękawkiem i spodnie od piżamki.Czasami skarpetki jak jest chłodniej.Przykrywam kocykiem,w nocy i tak się odkopią. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: ubranie na noc 04.05.09, 15:37 Jak się poci albo bardzo rozgrzana jest to za ciepło. Jak nie, to dobrze. ja zakładam młodemu pajacyk bawełniany bez stóp, przytulam do siebie i przykrywam kołdrą. Jak nam gorąco to odkrywam. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: ubranie na noc 04.05.09, 16:01 pogoda na zewnątrz ma się nijak do ubioru na noc.jako noworodek moja córka miała kaftanik bawełniany plus bluzeczka teraz samo body z krótkim lub długim rękawem bez skarpetek często wykopuje się z kołdry nie poprawiam jej skoro jej jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_1983 Re: ubranie na noc 04.05.09, 16:07 body dł. rękaw plus śpiochy, przykryta śpi chwilę bez względu czy ma krótki rękaw czy długi, czy ma coś na nóżkach czy nie. Więc śpi w dł. i nie przykryta Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: ubranie na noc 04.05.09, 17:28 spiochy i spiwor...bo spod koldry sie wygrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
magdahaaa Re: ubranie na noc 04.05.09, 17:41 bawelniany cienki pajac, i cienkie skarpetki, no i na to kolderka, choc i tak sie wygrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: ubranie na noc 04.05.09, 18:52 body z długim rękawem i skarpetki,albo pół śpioch zależy jaka temp. na dworze i czy mała zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agamemnonn Re: ubranie na noc 04.05.09, 19:02 Body z długim + półśpiochy i do tego przykrywam kocykiem...Młody sie odkopuje i kocyk zostaje mu na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś