renia_84 04.06.09, 12:06 Czy ten fotelik jest wart swojej ceny? Bardzo proszę o odp. Mamusie, których dzieci mają ten fotelik. dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdagg2 warty ceny :) 04.06.09, 19:32 przede wszytskim foteliki maxi cosi najlepiej wypadaja w testach bezpieczenstwa. dla mnie super sprawa jest jego bardzo prosty montaz dziecku jest wygodnie, mozna rozlozyc do spania. na minus jest jego waga - jak musze wyjac z samochodu bo potrzebne jest miejsce i zaniesc na 3 pietro to troche sie zmecze zawsze no ale takiego fotelika nie wyjmuje sie czesto. ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: warty ceny :) 04.06.09, 20:30 Ja mam Maxi Cosi Tobi. Jest wart swojej ceny. Tobi jest taki jak PrioriFix, tylko ma taka podpórkę pod głowę, która się wysuwa do góry i fotelik na dłużej starczy. Zobacz sobie tego Tobi, ceny sa podobne a na dłużej wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: warty ceny :) 04.06.09, 20:35 O przepraszam, zamiast na PrioriFix popatrzyłam na Priori XP . Ten o którym piszesz, jest dużo droższy od Tobi, bo ma dodatkowy uchwyt do montowania. W Tobi tego nie ma, a i tak po przypięciu pasami, fotelik jest nieruchomy. Szkoda tylko, że w PrioriFix nie ma tego podgłówka. Odpowiedz Link Zgłoś
sofcia Re: warty ceny :) 21.08.09, 11:07 blagam o pomoc - chcemy kupic Maxi Cosi Tobi ale podobno moze byc problem z dlugoscia pasow w VW Passat Kombi - czy ktos uzywa tego fotelika w tym aucie i moglby potwierdzic ze sie da i nie ma problemu???z gory dziekuje za pomoc!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
0-jus-tyna Re: Fotelik 9-18 Maxi Cosi PrioriFix 21.08.09, 20:59 Rowniez posiadam MaxiCosi priorifix. Polecam jest pzede wszystkim wygodne dziecku, doskonale wypada w testach bezpieczenstwa, ja mam astre kombi i pasy pasuja . Ale palecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
tym08 Re: Fotelik 9-18 Maxi Cosi PrioriFix 21.08.09, 23:28 a czy mozecie powiedziec jak daleko rozklada sie fotelik (tobi albo Priorifix) do spania? mloda zawsze w samochodzie usypia i w foteliku ktory obecnie mamy (graco 0-13) nie jest jej specjalnie wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
bubinka76 Re: Fotelik 9-18 Maxi Cosi PrioriFix 22.08.09, 22:05 My mamy od niedawna Maxi Cosi Priori XP, wg mnie jest wart swojej ceny. Gdy jechaliśmy nad morze Al przespał całą noc. Pozycja jest półleżąca, nie tak strasznie kołyskowa jak w foteliku 0-13 dla najmniejszych pociech. Nogi są trochę niżej, nie takie wywalone do góry. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś