aneczka_x0 17.06.09, 10:25 zaczełam wprowadzac deserki ale małej cos nie smakuje i moze pytanie czy ja moge dac do kaszki mleczno ryzowej deserku ze słoiczka np pół czy moze cały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dordulka Re: moge dodać deserek do kaszki? 17.06.09, 10:32 Mozesz. Kup kaszke bezsmakowa i do niej dodaj owoce. A najlepiej kup sam kleik, dodaj mleko (mod. lub swoje) albo i sama wode i dopiero do kleiku dodaj owoce. Kleik jest bez cukru, skoro obawiasz sie o przyrosty masy - po co "dosladzac" dziecko sacharoza? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_x0 Re: moge dodać deserek do kaszki? 17.06.09, 10:39 a ta sacharoza to jest w kaszkach tak mam to rozumiec?jesli tak to jaki posiłek lepiej podawac zamiast tej kaszki?kleik z owocami?plus zupa piers 3 razy i wystarczy?dodam ze mała ma 6,5 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: moge dodać deserek do kaszki? 17.06.09, 11:00 Tak, kaszki sa slodzone, kleiki to sam ryz/kukurydza. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: moge dodać deserek do kaszki? 17.06.09, 10:43 możesz dać ile chcesz i co chcesz. to twoje dziecko i karm je jak uważasz, a nie z najprostszym pytaniem na forum lecisz. niektóre pytania naprawdę rozbrajają i nie staram się być złośliwa, serio... Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: moge dodać deserek do kaszki? 17.06.09, 11:17 to jak Cię rozbrajają to po cholerę wchodzisz i je czytasz? Lepiej nie odpowiadaj. Zresztą forum jest po to, żeby pytać. I żadne pytanie nie jest głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka1313 Re: moge dodać deserek do kaszki? 17.06.09, 11:18 A no pewnie, proponują 1/3, a najwyżej pół słoiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka1313 Re: moge dodać deserek do kaszki? 17.06.09, 11:49 "proponuję" miało być... Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_x0 Re: moge dodać deserek do kaszki? 17.06.09, 11:58 dokladnie jesli ktos nie chce czytac i udzielac rad to nie musi nikt mu nie kazuje Odpowiedz Link Zgłoś