mamuska-to-ja 14.08.09, 18:02 Wolnostojaca (bez komody) kots ma? na ile starcza? Nie za płytka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesblue25 Re: Wanienka Brevi 16.08.09, 21:38 Wg mnie najlepsza zwykła wanienka np. TEGA, duża 102cm - ok. 28zł. Razem ze stelażem wychodzi sporo poniżej 100zł. Do tego - głęboka, spora i na długo starcza. Sama taką mam i jestem zadowololna.Uważam, że nie sensu kupować małej wanienki na 3-4 miesiące. Jak ci się wydaje za duża to dokup piankowy materacyk za 10zł. Wanienka Brevi - mała i droga. To tyle ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuziaka Re: Wanienka Brevi 17.08.09, 14:32 ja kupilam Brevi Lido ... taka z przewijakiem i tego samego dnia co wrociłam ze szpiatala z synkiem okazalo sie, ze to nie wypał tzn ja mam akurat male mieszkanie i to zajmowało duzo miejsca zapakowalismy wiec wanienke brevi do kartonu, a maz pojechal po zwykla za 20 pare złotych i przewijak na lozeczko i w sumie dobrze... bo te wanienki brevi sa bardzo male (glebokie, ale male) i teraz jak Syn ma juz 2 msc to by sie ledwo miescil... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Wanienka Brevi 17.08.09, 17:49 wyglada ladnie, ale wiesz...na te 3 miesiace to si enei oplaca Odpowiedz Link Zgłoś
desse_o Re: Wanienka Brevi 17.08.09, 18:25 ja miałam i szybko mały wyrósł z niej. Pożyczona była. Kupiłabym większą, największą na stelażu. Odpowiedz Link Zgłoś
j.ona Re: Wanienka Brevi 17.08.09, 20:08 ja mam Brevi taką na stelażu z przewijakiem na wierzchu - ma 80 cm długości i przy dużym mieszkaniu - polecam jest baaardzo wygodna a i jeszcze trzeba dostosować do swojego wzrostu, żeby nie była ani za wysoka ani za niska... teraz jak mały już wyrósł - jak skończył ok 6 m-cy - służy jako przewijak i półka Odpowiedz Link Zgłoś