vanmovinia 25.08.09, 22:24 wylansowane dziecko, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanmovinia Re: lans bounce dzieciecy 25.08.09, 22:52 jejku, teraz dopiero skojarzylam, ze to moglo jako spam byc odebrane nei mam z ta strona nic wspolnego oprocz tego, ze ja dzis znalazlam i oszalalam na punkcie kilku gadzetow jestem ciekawa co sadzicie o takich designerskich rozwiazaniach dla dzieci- abstrahujac od kosztu, jaki trzeba poniesc, aby wiekszosc z nich zdobyc. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: lans bounce dzieciecy 25.08.09, 23:26 Kilka pomysłów jest ciekawych. Podobają mi się te nakolanniki do raczkowania ale czy faktycznie sa praktyczne? Wg mnie będą spadać... Kiedyś szukałam śpiochów albo spodenek z doszyta gumą na kolanach - ale nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
linkap_wawa Re: lans bounce dzieciecy 26.08.09, 15:33 Super - moze nie wszystko ale jest kilka rzeczy ktore chcialabym miec - glownie ze wzgledu na super praktycznosc, np: urzadzenie do czyszczenia smoczkow (na spacerze idealne), to przenosne lozeczko Samsonite (male, lekkie i wygodne), kolyska do zawieszenia (urocze i praktyczne dla rodzicow, ktorym rece odpadaja od lulania) - zeby tylko cenowo bylo bardziej dostepne... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: lans bounce dzieciecy 26.08.09, 15:47 wiesz, calkeim fajne rzeczy. jak ktos lubi takie to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś