gasket 08.07.14, 09:31 Witam Was Dziewczyny, zdaje się, że i ja będę marcową mamą. Mam już córcię 4.5 roku. Czekam więc z Wami na marcową dzidzię. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gasket Re: Witam 08.07.14, 14:53 To fajnie, może będą wspólne tematy pozdrawiam! samborkowa napisał(a): > witaj ja mam synka w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba-2008 Re: Witam 11.07.14, 12:32 Mam na imię Aneta i chciałabym do Was Dołączyć.Jestem mamą dwóch chłopców i marzę o dziewczynce.Wczoraj zrobiłam test, nawet dwa i wyszły pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka-24 Re: Witam 13.07.14, 22:20 Witaj Aneta Ja również jak Ty mam chłopców i marzę o dziewczynce Więc trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
samborkowa Re: Witam 15.07.14, 07:39 Witaj ja w domu też mam samych chłopaków nawet psy są chłopaki mój syn się śmieje że pewnie rybka to też chłopak, ale co do tego czy chcę dziewczynkę czy chłopaka jest mi jakoś strasznie obojętnie, z każdego zdrowego maleństwa będę się cieszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka-24 Re: Witam 16.07.14, 19:57 Ja też będę szczęśliwa i jest mi to obojętne jaka płeć byleby było zdrowe. Ale od zawsze marzyłam o dziewczynce choć kocham swoich chłopców ponad życie. A jeśli Bozia da synka to i tak będę najszczęsliwszą i zakochaną w dziecku mamą U mnie w rodzinie (a mam sporą - bo 4 rodzeństwa, i tylko brat jeszcze nie ma dzieci) dominują chłopcy - jest 7, dziewczynki zaś są 2. Wojna się zbliża? Odpowiedz Link Zgłoś
fiiiszka Re: Witam 17.07.14, 22:39 Hej ho! Od rocznicy bitwy pod Grunwaldem wiem, że i ja dołączam do marcowych mam. Miesiąc paskudny, chyba tylko listopad może być gorszy na rodzenie, ale wyjścia nie widzę Powodzenia ps. czy to forum ma jakąś Matkę-Założycielkę, jeśli tak, może niech ustanowi je zamkniętym będzie nam intymniej Odpowiedz Link Zgłoś
fas-olcia Re: Witam 18.07.14, 08:14 No wlasnie chyba nie ma.. bo ja napisalam pierwssy post a jak zobaczyłam ze nie mozna nic tu zrobic to założyłam inne ktore mozna zamknac i ogolnienobrobic.. ale dziewczyny zaczeky pisac tutaj i te wybraly.... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka-24 Propozycja 18.07.14, 21:39 A może byśmy mogły założyć nowe forum, ładnie je nazwać np . Marcóweczki i dobrzeby było żeby jednak był moderator Odpowiedz Link Zgłoś
samborkowa Re: Witam 18.07.14, 08:27 Nie zgadzam się z tobą że marzec to zły miesiąc na rodzenie pierwszego synka urodziłam w marcu i było super na wakacje odchowany spokojnie można było pojechać, na pierwszy rzut i najgorszy dla mnie okres nie było upałów same zalety. Natomiast ja urodziłam się w listopadzie i z tego co wiem moja mama również nie narzekała że było zimni czy jakoś dziwnie miesiąc jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka-24 Re: Witam 18.07.14, 21:40 Witam Cię Fiiiszka Fajnie ze coraz więcej nas przybywa Odpowiedz Link Zgłoś