Dodaj do ulubionych

Butelka Habermana

07.12.04, 11:05
Butelka,ktora posiada regulacje ,dzięki ktorej mleko nie laci jak ze zwykłych
butelek,a dzidzia musi troche popracować aby z niej pociągnąć nie rozleniwia
sie po niej i chętnie ciągnie cysia,dzieki butelce inni członkowie rodziny
moga karmic dziecko ściągniętym pokarmrmem masmy,a w razie nieobecności mamay
problem tez jest rozwiazanywink))
www.medela.com/NewFiles/specialtyfdg.html
www.sklep-med.pl/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=232&osCsid=cdcada931e06d57e29371d445c57b435
Obserwuj wątek
    • martucha1 Re: Butelka Habermana 07.12.04, 12:49
      Można jeszcze kupić u dystrybutora na ulicy Podczasszyńskiego w Warszawie -
      cena 62 zł
    • romilka Re: Butelka Habermana 07.12.04, 16:55
      Dziewczynki to wy juz butelki kupujecie?Ja sie tak włąsnie zastanawiam co
      robic,kupowac czy nie te wszystkie rzeczy dla dzidzi??MAm okazje kupic dosc
      tanio wozek ktory chciałam ale nie wiem czy to nie za szybko!!!Jest okazja
      pozniej moze jej nie byc.... Co myslicie o tym??Poradzcie!!

• jola-kropek Re: Butelka Habermana 07.12.04, 20:59
        kurka niezle jestescie dziewczyny... nawet mi do glowy nie przyszlo zeby
        cokolwiec kupowac juz... przeciez to jescze ponad po roku! hmmm... nie wiem... w
        sumie ciagnie mnie do kupowania jakichs skarpeteczek, czapeczek i sliniaczkow,
        ale to chyba raczej kaprys niz potrezba, takie pozostalosci z czasow kiedy
        bawilysmy sie lalkami... hihi... nie, naprawde wydaje mi sie ze na zakupy
        zdecydowanie za wczesnie...
      • martucha1 Re: Butelka Habermana 07.12.04, 22:49
        Ja tym razem niewiele będę miała do kupienia bo większośc rzeczy mam po Nelce.
        Ale przed urodzeniem Neli zaczęłam kupowac dość wcześnie bo nie jestem
        przesądna a chciałam uniknąć kupowania wszystkiego w ciągu 1-2 miesięcy (są to
        w końcu niemałe koszty). Przez pierwsze miesiące kupowałam to co mi się po
        prostu podobało, w czwartym - piątym zrobiłam listę rzeczy kierując się
        informacjami od dziewczyn (zwłaszcza na temat tego co się nie przydało lub o
        rzeczach niepraktycznych wink).
        Na rzeczy najdroższe (wózek i łóżeczko) polowałam na allegro przez jakieś dwa
        miesiące robiłam rozeznanie co jest okazją i kupowałam w trzecim trymestrze
        żeby nie zajmowały za dużo miejsca.
        pozdrawiam
        • ewucha28 Re: Butelka Habermana 08.12.04, 09:29
          Napisałam o butelce Habermana bo jedna z dziewczyn zapytała mnie w innym watku
          co to za butelka.Pisałam o tym ze będe karmic piersią i ew. sprawie sobie taka
          butelke by rodzina mogła uczestniczyc w karmieniu maleństwa,ale nie znaczy ze
          cokolwiek kupuje,daleko mi do tego.W tej chwili to bardziej szukam po necie
          paru rzeczy,porownuje ceny itp. zakupami zajme sie -koniec maja-początek
          czerwcawink))))))Pozdrawiam.Chce jeszcze powiedziec szczegolnie dla mam ktore
          pierwszy raz nimi zostaną,aby nie kupowały wszystkiego co wydaje im sie
          potrzebne,a ew. dokupiły po, jak stwierdzą ze czegoś im brakuje.Niestety w
          sklepach tak graja na uczuciach rodzicow,wciskaja rozne rzeczy ktore nam wydaja
          sie niezbędne i potrzebne,a w praktyce zawadzaja.Jak bedziemy "na wylocie" to
          chętnie podziele sie z Wami opiniami co warto czego nie ,co sie przydaje
          itp.myśle ze w tych sprawach dobrze jest posłuchać mam ktore to przerabiały,a
          pieniądze zawsze sie przydadza na dodatkowe pampersy a nie duperelki
          zagracajace tylko pokoikwink))))Pozdrawiam Was Mamuśkiwink))))
          • mama-in-spe Re: Butelka Habermana 08.12.04, 12:00
            Ta butelka to genialny wynalazek, polecała ją ta babka "zaklinaczka dzieci".
            Świetnie, że ją można kupić w Polsce, bo ja w internecie jej nie znalazłamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka