Dodaj do ulubionych

Trzymajcie kciukaski

18.01.05, 18:28
Trzymajcie w piątek kciuki,idę na drugie USG,dopiero po nim będę
spokojna,muszę zobaczyć serduszko,inaczej nie przeżyję............A fe głupie
myśli,będzie dobrze tylko pomyślcie o mnie proszę ok 16:00 w piątek,jak wrócę
wieczorkiem to napiszę co i jak.Ale mam pietra.Sciskam mocno
Obserwuj wątek
    • kaminia76 Re: Trzymajcie kciukaski 18.01.05, 18:54
      hej
      ja bede trzymac baaaaaaaaaardzo mocno smilebede wysylac same pozytywne mysli w
      Waszym kierunku bo po co sie denerwowacsmile musi byc wszystko dobrze smile i bedzie!
      zobaczysz serduszko i pewnie jeszcze sie poplaczesz przy tym ze wzruszenia smile))
      zycze Ci tego razem z moja fasolka
      trzymaj(cie) sie cieplo
      pa
      Kama
    • sabi35 Re: Trzymajcie kciukaski 19.01.05, 08:28
      Trzymam, ale ty za mnie, dobrze?
      Ja też będę dopiero w piątek spokojna. Mam przynajmniej taką nadzieję (o
      najgorszym nie chcę nawet myśleć). Damy radę. Pa
      • star242 Re: Trzymajcie kciukaski 19.01.05, 14:16
        Kochana Sabi pewnie że będe myśleć o Tobie,buuuuuuuuu boję się strasznie sad
        • zuelka Re: Trzymajcie kciukaski 19.01.05, 14:34
          Ja tez w piatek ide na USG! Zadzwonilam w poniedzialek do gina, ze jestem w ciazy, i chcialam sie
          umowic na poczatek lutego, zeby cos bylo juz widac, a on na mnie nakrzyczal i kazal przyjsc w piatek...
          Tez sie boje!
          • sabi35 Re: Trzymajcie kciukaski 19.01.05, 14:49
            Tylko proszę cię, nie idź za wcześnie, bo się tylko zestresujesz! U mnie się
            sporo spóźniła owu (2 tygodnie), i nie chciałam tak wcześnie, ale nikt mi nie
            uwierzył (bo wszyscy liczą od OM), natomiast po rozmowie gin powiedział, że
            raczej nic nie będzie widać, no i nie było. Od tej pory mój spokój i radość
            gdzieś zniknęły. Nie potrafię się jakoś cieszyć, czekam tylko na piątek.
            • star242 Re: Trzymajcie kciukaski 19.01.05, 15:27
              A ja już jedno miałam 2 tyg temu i był tylko pęcherzyk w dodatku tydzień
              młodszy niż wynikałoby z prawidłowej owu,ale ja wiem że miałam tydzień później
              owu,więc ok 21 dc,to chyba dobrze.Ale pani doktor powiedziała tylko że płodu to
              Ona nie widzi,ale nie martwiłaby się jeszcze,a ja przez to się denerwuję.Nie
              umiem znaleźć przelicznika,w 4t6d pęcherzyk miał 4,8mm,czy to jest prawidłowy
              wymiar?
              • sabi35 Re: Trzymajcie kciukaski 19.01.05, 15:33
                Ty nic nie licz, bo zwariujesz. Ja już przestałam, jak się dowiedziałam, że
                czasem jeszcze w 6tc nic a nic nie widać. Wiesz, ja w poprzedniej ciąży byłam w
                5t4d na USG i było widać tylko pęcherzyk i nic poza tym, a za tydzień biło już
                serduszko. Więc się nie martw, tylko się czymś zajmij, to czas szybciej
                przeleci. Do piątku tylko 2 dni. Myślę, że te nerwy to tylko strata czasu :-
                )))))
                • star242 Re: Trzymajcie kciukaski 19.01.05, 16:17
                  Oki,spróbuję sie zająć,jutro jadę obejrzeć suknię ślubną więc czwartek jakoś
                  minie,a później mam nadzieję też zleci.Oby do piątkusmilesmilesmile.Jeju ja chcę już...
    • zuelka Re: Trzymajcie kciukaski 23.01.05, 20:47
      No i co? wszystko OK?
      Bo ja sie dowiedzialam, ze mam poronienie zagrazajace i leze plackiem w domu, lykam duphaston i
      biore zastrzyki sad
      Mam nadzieje ze tobie poszlo lepiej!
      serdecznie pozdrawiam!
      zuelka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka