Dodaj do ulubionych

Pobieranie krwi

18.02.05, 11:48

Cześć
Mam głupie pytanie czy wam też przy pobieraniu krwi robi się słobo??
Ja przeżywam to strasznie niby nic takiego a ja przez następna godzinę nie mogę dojść do siebie a tu jeszcze wizja comiesięcznych wizyt w laboratorium.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kika_kika Re: Pobieranie krwi 18.02.05, 11:59
      ja po pobraniu krwi tez źle, słabo się czułam. Wypiłam karton soku pomidorowego
      i było lepiej.
      • kretoszczurek Re: Pobieranie krwi 18.02.05, 12:15

Pocieszyłyście mnie dziękiwink) Czułam się dziś jak wariatka Starsza pani która pobierał krew stwierdziła ,,Jak pani dziecko urodzi??!!" a tu jednak nie ja jedyna
    • majka.majka Re: Pobieranie krwi 18.02.05, 12:00
      Mam to samo. Raz nawet zemdlałam, na szczęście w ciąży na razie jest ok.
      Pozdrawiam (12 tydz. się kończy)
      • ilonaak Re: Pobieranie krwi 18.02.05, 12:59
        ja zawsze bylam dzielna, ale pewnego razu tuz przed ciaza zaslablam. zlozyla sie
        nad to kilka czynnikow. mialam okres, bylam glodna, bylo goraco i cholernie
        bolalo!! od tej pory boje sie pobierania krwi bo caly czas mam tamto w pamieci.
        ostatnio bedac juz w ciazy, powiedzialam pani ze troche sie boje i moge
        zaslabnac, wiec ona mnie polozyla na kozetce (tak to sie nazywa?), otworzyla
        okno i wziela najciensza igle dla malych dzieci. i przezylam smile nic nie czulam.
    • agutek76 Re: Pobieranie krwi 18.02.05, 20:13
      ja mdlalam za kazdym razem niestety choruje na tarczyce i odkad jestem w ciazy
      badania robie co 2 tyg. a w miedzyczasie jeszcze te ktore zalecil mi gin- efekt-
      odkad robie badania tak czesto ani razu nie zemdlalam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka